Sport

STOLNI TENIS Ogresta i Obrovac najuvjerljiviji

STOLNI TENIS Ogresta i Obrovac najuvjerljiviji

Završilo je 5. kolo 37. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu. U 1. ligi sve su četiri utakmice završile očekivano pobjedama favorita.

Ekipa Marinkolora i ovo kolo rutinski je došla do pobjede protiv ekipe Eurokarbona rezultatom 8:2. I ovdje su dva mladića, Filip Mikulić i Marko Šarić, ostvarili pojedinačno po 3 pobjede, kao pobjedom i u paru. Ekipa Lapadkolora je ležerno odradila utakmicu s ekipom Šampinjona i zabilježila pobjedu od 7:3 igrajući s dva igrača. Šampinjoni su jedino dobili pobjede neodigranih utakmica.

Ekipa OŠ Cavtat-Konavljanin pobijedila je ekipu Lea travel rezultatom 7:3. Najbolji pojedinac ovog meča bio je najbolji igrač OŠ Cavtat-Konavljanin Vedran Đurđević koji je svojoj ekipi donijeo 3 pojedinačne pobjede kao i pobjedu u paru s Juricom Prpićem. Ekipa prve momčadi Geoplana predvođena najboljim igračem Nedjeljkom Ogresta pobijedila ekipu Geoplan XYZ rezultatom 10:0, pri čemu su svega 7 setova prepustili starijoj ekipi Geoplana XYZ.

Nakon 5. kola u 1. ligi najbolji pojedinačni rezultat ostvario je mladi Nedjeljko Ogresta s 15 pobjeda i izvrsnim skorom od 45 dobivena i svega 4 izgubljena seta.

U 2. ligi sve tri utakmice završile su očekivano pobjedama favorita. Ekipa Dubrovnika pobijedila je ekipu Agramlife 10:0 koja je odigrala susret s 2 igrača. Da je ekipa Dubrovnika lider 2. Lige govori i podatak da su njegova 3 igrača među 5 najuspješnijih.

Ekipa Halo 92 pobjedila je ekipu Srđ rezultatom 8:2 pri čemu je najbolji igrač 2. lige Mario Obrovac opet dobio sve 3 pojedinačne utakmice kao i u paru. Ekipa Luka Sorkočević ostvarila je tešku pobjedu od 6:4 protiv ekipe Libertas, pri čemu da je bio nerješen rezultat ne bi bilo nerealno. Najbolji pojedinac susreta, koji je sam donio pobjedu svojoj ekipi, bio je Damir Hađinac koji je zabilježio sve tri pobjede, kao i pobjedu u paru.

Nakon 5. kola u 2. ligi najbolji pojedinačni rezultat ostvario je mladi Mario Obrovac s 15 pobjeda i fantastičnim skorom od 45 dobivena i niti jednog izgubljena seta.

Pročitajte još

SUTRA NA STADIONU LAPAD Ragbi klub Dubrovnik VS. Dorchester RFC

Dulist

Ana Petković dupla državna prvakinja!

Dulist

Košarkaše Dubrovnika u Splitu nadjačali domaćini

Dulist