Kultura

Što sve Noć muzeja donosi u Naroni?

Što sve Noć muzeja donosi u Naroni?

Znate li što je u petak 26. siječnja, osim polufinala u rukometu? Odgovor glasi – Noć muzeja!

Ove godine smo u skladu sa zadanom temom pripremili za sve posjetitelje program Arheološki muzej Narona i sport kojim želimo privući novu, sportsku, publiku u muzej. Nadamo se da će ovaj program potaknuti bar dio posjetitelja na bavljenje sportom, redovno obilaženje muzeja te na čuvanje građe o sportu i njeno doniranje nadležnim ustanovama – zapisali su iz ‘Narone’. Evo što su dodali:

Pri osmišljavanju programa posebno smo vodili računa o tome da se sportom dobro baviti od malih nogu i zato program počinje aktivnošću za najmlađe Vježbaonica za djecu (i odrasle). Ova aktivnost je osmišljena u suradnji sa Svijetom sporta iz Metkovića i namijenjena je djeci vrtićkog uzrasta i učenicima nižih razreda osnovne škole. Zbog ograničenog broja mjesta na ovoj aktivnosti molimo da rezervirate mjesto za svoje dijete na tel. 020 691 596 ili preko muzejske Facebook stranice.

Na aktivnosti Igraonica za djecu svi željni igre će se moći po prvi put poigrati didaktičkim igračkama inspiriranim stalnim postavom Arheološkog muzeja Narona – 3D i 2D puzzlama te zaigrati igre kružić-križić i mlin.
Na plakatima Sport – Narona, Vid, Metković donosimo osnovne podatke o povijesti sporta u Hrvatskoj, Naroni i na prostoru Grada Metkovića.

Pozivnica u privitku!

Noć muzeja – Arheološki muzej Narona

Pročitajte još

UMJETNIČKA GALERIJA Posjet šestaša iz gruške škole ‘Ivan Gundulić’

Dulist

ZA VIKEND Zadnja prilika za pogledati ‘Vidi kako Lokrum pere zube’

Dulist

[FOTO] VJESNIK DALMATINSKIH ARHIVA Predstavljen časopis u obnovljenoj dvorani Svetog Vlaha u Sponzi

Nora Di Leo