Zanimljivosti

STIGLE OBAVIJESTI KORISNICIMA Meta uvela pretplatu za Facebook i Instagram. Nije obvezna!

centar poduzetnistvo ilustracija facebook instagram

Pretplata na Instagramu i Facebooku stigla je i u Hrvatsku. Tako su korisnici ovih društvenih mreža dobili obavijest putem koje se za daljnje korištenje moraju odlučiti za jednu od dvije ponuđene opcije.
U obavijesti stoji, piše zimo.dnevnik.hr, kako zbog promjene zakona u našoj regiji korisnici sada imaju mogućnost pretplatiti se na Facebook i Instagram. Pretplatnicima cijena mjesečne pretplate iznosi 9,99 eura za korisnike računala, odnosno 12,99 eura za mobilne korisnike, a na tim im se mrežama više neće prikazivati oglasi.
Ono što hrvatski i svi ostali korisnici trebaju znati i što je najvažnije jest da pretplata – nije obvezna. Dakle, svi koji ne žele plaćati spomenuti mjesečni iznos mogu nastaviti koristiti ove mreže kao i prije te neće biti nikakvih promjena u prikazu sadržaja i oglasa.
U obavijesti korisnicima iz Mete su naglasili kako će se korisnicima koji ne plaćaju pretplatu njihovi podaci koristiti za oglašavanje te će im se prikazivati personalizirani oglasi, odnosno reklame koje su bazirane na njihovim online aktivnostima.

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1806. U rodnom Dubrovniku umro prosvjetiteljski pisac Tomo Bassegli

Dulist

Goran Milić oduševljen cijenama u kafiću u Slanome

Dulist

KUĆA BUKOVAC Započela Mala kazališna radionica pod vodstvom Nikše Butijera

Dulist