Aktualno

SRPANJ I KOLOVOZ ZAKAZALI I U PORTU Iva Mičić: Manje gosta, niže cijene!

DSC6764 1

Tragom sve glasnijih šuškanja kako sezonom, koja je toliko obećavala u najavama, u nijednom segmentu turističke ponude Grada nema baš pretjeranog oduševljenja, provjerili smo kakva je situacija u gradskom portu. Je li potražnja za turističkim uslugama na moru veća, ista ili lošija nego prošle godine. Odgovore nam je dala dugogodišnja bookerica Iva Mičić.

iva micic

– U početku je sve bilo bajno, idealno… Čak je krenulo intenzivnije nego što smo očekivali, ali su onda 7. i 8. mjesec zakazali. Iako to ne mora nužno bit mjerilo, jer ima još sezone pred nama – optimistična je ipak Iva, koja nam otkriva i kako su se cijene morale smanjiti.

– Nije bilo druge nego prilagodit se tržištu, odnosno znatno manjoj potražnji – rekla je Mičić, koja na temelju niza godina iskustva vjeruje kako bi rujan mogao popraviti, za sada, lošiji prosjek.

Banner 300x250 DU 1

– Očekujem najbolje goste uvijek u 9. mjesecu, jer tada nam dolazi finija klijentela visoke platežne moći. Samo se treba malo strpiti. Realno uvijek su srpanj i kolovoz bili lošiji od perioda koji nazivamo ‘bablje ljeto’. Sad je tu dosta Talijana, oni vazda traže ‘skonto’. Koliko god se mi zavaravali ovo je dio ljeta u kojem je najmanje kvalitetne klijentele. No sada je problem, kako sam već navela, i manji broj gosta koji traže usluge ovoga tipa. Ma uopće je manje gosta u Gradu, pa to je svima od oka jasno – zaključila je Iva.

DSC6764

Pročitajte još

MOKOŠICA PRVI PUT PROSLAVILA SV. GAŠPARA ‘Misu je doživljavao kao nešto veličanstveno’

Dulist

GORDAN BOSANAC ‘Šuica je prekršila kodeks ponašanja, mora se suočiti sa sankcijama

Dulist

ISPUCALI STUPOVI PELJEŠKOG MOSTA Stručnjaci tvrde kako sigurnost prometa nije ugrožena

Dulist