Sport

Srebro za Lonzu i Barović, bronca Kristiću

Srebro za Lonzu i Barović, bronca Kristiću

Drugog dana 15. Međunarodnog judo turnira “Kup Dubrovnika” u Gospinom polju na rasporedu su bile borbe u višim težinskim kategorijama, a dubrovački judoke imali su uspješan natjecateljski dan.

Član Judo kluba Dubrovnik 1966. Pero Kristić s pobjedom i dva poraza osvojio je brončanu medalju u kategoriji do 100 kilograma, u kojoj su nastupila četiri natjecatelja.

Srebrom su se okitile Mara Lonza (Dubrovnik 1966., -78 kg) i Ana Barović (Konavle Cavtat, +78), koje su u svojim kategorijama imale samo jednu suparnicu te svoje mečeve izgubile. Blizu medalje bio je član JK Ura Nage Oskar Jeljenić u kategoriji do 90 kilograma. U borbi za broncu poražen je od Slovenca Kukovice.

Drugog dana zlatom su se okitili Giovanni Carollo (Italija, -81 kg), Jesenko Četič (Slovenija/JK Olimpija, -90 kg), Jurica Katić (Hrvatska/JK Panda Zagreb, -100 kg) i Vladimir Gajić (Srbija/Slavija Novi Sad, +100 kg) u muškoj konkurenciji te Julia Straubinger (Austrija, -70 kg), Una Tuba (Srbija/ Partizan Beograd, -78 kg) i Tina Radić (Hrvatska/ JK Split, +78 kg) u ženskoj konkurenciji.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist