Aktualno

Srđanu Krištiću iz Adriatic DMC-a nagrada Menadžer 2019.

Srđanu Krištiću iz Adriatic DMC-a nagrada Menadžer 2019.

Srđan Krištić, direktor Adriatic DMC, dobitinik je CROMA nagrade Menadžer godine 2019., u kategoriji Mala poduzeća. Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA upriličilo je svečanost dodjele nagrada u hotelu Westin u Zagrebu prošlog petka.

Krištiću je nagradu uručio predsjednik udruženja Vladimir Ferdelji i menadžer Esad Čolaković.
-Čast mi je biti prepoznat i nagrađen od strane CROMA-e. Međutim, ovu nagradu ne bih bio ostvario bez potpore cijelog tima Adriatic DMC-a i njihove predanosti vrijednostima naše tvrtke, te bez potpore moje predivne obitelji. Voditi ovaj tim individualaca i podići tvrtku iz nule do današnjih 17 zaposlenih je bio, bez sumnje, u isto vrijeme i izazov i nagrada. To je ujedno vrhunac moje dosadašnje karijere u turizmu – rekao je Krištić na preuzimanju nagrade.

Krištić je inženjer pomorskog prometa iz Dubrovnika i stručnjak za agencijsko poslovanje. Svoju karijeru u turizmu započeo je 1997. u Putničkoj agenciji Atlas, nakon čega prelazi u Elite Travel. Godine 2013. osniva agenciju Adriatic Excursions, s osnovnom djelatnosti prihvata i organizacije programa za goste na kružnim putovanjima. Zahvaljujući kreativnosti, praćenju trendova i izvanrednoj suradnji s partnerima, kontinuirano usavršava programe, a poslovanje širi i na kontinentalnu Hrvatsku. 2016. tvrtka mijenja naziv u Adriatic DMC, postaje članica raznih nacionalnih i internacionalnih udruženja poput – Ensemble Travel Group, The World Leading Ground Operators, United States Tour Operators Association, Florida-Caribbean Cruise Association, Select Tour i Udruženja Hrvatskih putničkih agencija.
Godišnji Susret Croma pod sponzorstvom je hrvatske predsjednice, Kolinde Grabar Kitarović, a suorganizatori su Grad Zagreb i Međimurska Županija. Na kraju svake kalendarske godine, u 10 različitih kategorija, nagrade se dodjeljuju poslovnim profesionalcima i poduzetnicima ocijenjenim izvrsnima za svoja područja, a prema ocjeni skupine stručnjaka iz pojedine industrije.

Pročitajte još

JAVNO OTVARANJE PONUDA Pristiglo 289 ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

Dulist

OD ČETVRTKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

ZABRINJAVAJUĆE Kod tinejdžera koji puše e-cigarete pronađeni toksični metali u urinu

Dulist