Sport

Square u Zagrebu: Hoće li treća biti sretna?

MNK Square 2013./2014.

Malonogometaši dubrovačkog Squarea u sklopu 16. kola Prve hrvatske malonogometne lige gostuju u Zagrebu kod Uspinjače, momčadi koja je u prvom dijelu sezone osvojila pun plijen u Dubrovniku upisavši pobjedu 3:2.

Square je u drugom dijelu natjecanja, u četiri odigrane utakmice, upisao pobjedu u Solinu (2:3) i tri puta remizirao (Novi Marof 2:2 i kod kuće Novo Vrijeme 3:3 i Nacional 1:1). Odlični rezultati u drugom dijelu sezone Dubrovčanima su osigurali gornji dom ljestvice.

S druge strane zagrebačka Uspinjača, četiri utakmice – četiri uvjerljiva poraza. Prvo su na gostovanju u Solinu poraženi 5:0, potom kod kuće od Nacionala 4:0, a nakon toga na dva gostovanja kod Kijeva, odnosno Murtera upisali poraze 4:2 i 6:4.Treba istaknuti da je Dubrovčanima ovo treći put da igraju u Zagrebu ove sezone, u prva dva nastupa nisu bili uspješni, Nacional i Alumnus nisu dozvolili ‘letećim Gosparima’ bod(ove).

Pod vodstvom Mata Cvjetkovića i Hrvoja Šimunovića Square u Zagreb ide po još jedan pozitivan rezultat, a do bodova će zasigurno htjeti i domaćin koji je u ovom susretu kompletan. Utakmica se igra u dvorani Dom Sportova 2 od 20 sati, a očekuje se velika podrška dubrovačkih studenata iz Zagreba koji su već potvrdili svoj dolazak!

Pročitajte još

SJAJNA POBJEDA RK ARDIAEI ‘Oproštaj od Mljekare na najljepši način’

Dulist

MEĐUNARODNI MITING Deset medalja za Atletski klub Dubrovnik!

Dulist

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist