Sport

Square ‘pomeo’ Murter!

Square 'pomeo' Murter!

Nakon poraza od Uspinjače, malonogometaši Squarea oduševili su prikazanom igrom na Murteru protiv istoimenog domaćina. Velika pobjeda, nakon dva uzastopna poraza, za Square protiv ''favoriziranog'' Murtera 4:8 (1:3).

Veliki dio pobjede ide dakako 'asu iz rukava' Ivice Gvozdena, mladom Maru Đurašu koji je postigao dva pogotka, po dva su još dodali Šimunović i Rangotov, piše dbksport.hr.

Murter je u 4. minuti došao do prednosti preko Jurline koji je uz pomoć vratnice pogodio za 1:0. U 6. minuti strijelac pogotka za Murter se ozlijedio u duelu sa vratarom Squarea.
U 7. minuti prva ozbiljna kombinacija od strane Dubrovčana i – izjednačenje! Na dodavanje iz kornera Maro Đuraš bio je precizan silovitim udarcem pod gredu za 1:1! Ponovno iz prekida, a svega tri minute poslije Square ima prednost, drugi pogodak Mara Đuraša za erupciju oduševljenja 20-ak navijača dubrovačkog kluba na Murteru!
Domaćin je igrao vrlo kvalitetno, u obrani i napadu, a priliku za izjednačenje dobio je Ajduković u 13. minuti ali njegov udarac Primić brani. Potom nova šansa za Murter, izvođač je Čačić, no još jednom Primić siguran čuvar mreže! U posljednjim sekundama prvog dijela Adrijan Micevski iskoristio je kontru i pogodio za veliku prednost dubrovačkog sastava (1:3)! Do kraja prvog dijela Square je mogao do četvrtog pogotka, no udarac Micevskog vratar Stojkić izvrsnom inervencijom brani.
Klarin je već u 21. minuti zaprijetio Dubrovčanima, no ponovno dmaćin bez uspjeha pored raspoloženog Primića! S druge strane kontra Squarea, Rangotov nije uspio iz prvog pokušaja, no iz drugog, milimetarski precizan, za velikih 1:4! Domaćin je stvarao šanse, prijetio iz svih mogućih 'oružja', no bez učinka. Mladen Perica, trener Murtera u 25. minuti zaigrao je s igračem vratarom, a već iz prvog napada pogodak za 2:5 (Vedrić).
Dubrovčani nisu 'pali', dapače iskoristili su nesmotrenost u napadu domaćina i udarcem preko pola terena (Cvjetković) povećali prednost na 2:6! Marin Stojkić je preuzeo ulogu igrača-vratara, Square se izvrsno branio i prijetio iz kontri. Upravo iz kontre u 30. minuti Square je došao do novog pogotka za 2:7 (Rangotov), a potom i preko Šimunovića za 3:8! Do kraja susreta Murter je pogotkom Stojkića zaključio susret za konačnih 4:8!

1. HMNL, 6. kolo
Murter – Square Dubrovnik 4:8 (1:3)
•    Školska dvorana 'Murterski škoji'
•    Gledatelja: 50
•    Suci: Antonio Pejić (Podstrana), Josip Knezović (Split)
•    Strijelci: 1:0 Jurlina 4', 1:1 Đuraš 7', 1:2 Đuraš 10', 1:3 Micevski 20', 1:4 Rangotov 22', 1:5 Šimunović 25', 2:5 Vedrić 28', 2:6 Cvjetković 27', 2:7 Rangotov 30', 3:7 Vedrić 31', 3:8 Šimunović 33', 4:8 Stojkić 36'
Murter – Stojkić, Vukić, Klarin, Vedrić, Troskot, Kžulić, Jurlina, Jušić, Popov, Čačić, Pavić, Ajduković, Perišić
Square – Biočić, Turuk, Primić, Vodopić, Rezo, Đuraš, Saulan, Dilberović, Benić, Kurbelašvili, Cvjetković, Rangotov, Micevski, Šimunović
 

Pročitajte još

[FOTO] Zlatni vaterpolisti motivirali učenike prema uspjehu u sportu

Dulist

HRVATSKA FLAG FOOTBALL LIGA Dvije pobjede i jedan poraz za Sharkse

Dulist

Marija Nikoleta Đivanović i Ante Kolunđija prvi na utrci Wings for Life

Dulist