Sport

SQUARE DOMAĆIN ZAVRŠNICE KUPA Za ulazak u polufinale crveno plavi igraju protiv Novog Vremena!

SQUARE DOMAĆIN ZAVRŠNICE KUPA Za ulazak u polufinale crveno plavi igraju protiv Novog Vremena!

Malonogometni klub Square domaćin je završnice Kupa Hrvatske koja će se igrati od 1. do 4. ožujka u dvorani Gospino polje.

Dubrovački klub najveći rezultat u povijest ostvario je upravo u Kup natjecanju, 1998. godine kada je u Gospinom polju osvojio prvo mjesto. Crveno plavi bili su domaćini i 2014. godine, a tada su osvojili drugo mjesto.

Na završnici, uz Square još sudjeluju Novo Vrijeme, Stanoinvest Futsal Pula, Olmissum, Futsal Dinamo, Novi Marof, Šibenik 1983 i Brod 035.

– Velika nam je čast i zadovoljstvo što će se još jedno veliko sportsko natjecanje organizirati u gradu Dubrovniku. Nakon EP-a u vaterpolu, gdje je posjeta gledatelja bila zaista velika, sigurni smo kako će i ovaj sportski događaj biti na zadovoljstvo naših sugrađana. Square je po treći put u svojoj povijesti domaćin državnog Kup natjecanja i nakon par godina relativno dobrih rezultata kluba, domaćinstvo Kup natjecanja je definitivno dobra prilika za napraviti iskorak i osvojiti titulu pred svojim navijačima – rekao je predsjednik MNK Square Roberto Krile.

Raspored i satnica četvrtfinalnih utakmica:

13:00 sati Brod 035. – Stanoinvest Futsal Pula

15:15 sati Futsal Dinamo – Novi Marof

17:45 sati Šibenik 1983. – Olmissum

20:15 sati Square – Novo Vrijeme

Pročitajte još

Košarkaše Dubrovnika u Splitu nadjačali domaćini

Dulist

Ana Petković državna prvakinja u parovima na HEP Prvenstvu Hrvatske do 18 godina

Dulist

JUDO KLUB FORTITUDO 16 judoka položilo ispite za pripadajuće pojaseve

Dulist