Aktualno

Spomenica Domovinske zahvalnosti Nikici Lazareviću i Ivu Papcu

Povodom obilježavanja Dana policije i njezinog zaštitnika sv. Mihovila, predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović na svečanoj dodjeli u Uredu predsjednika RH u Zagrebu odlikovao je djelatnike MUP-a i uručio im Spomenicu Domovinskog rata, Prvi hrvatski redarstvenik kao i Spomenicu Domovinske zahvalnosti za časnu i uzornu službu. Između 183 odlikovana djelatnika i djelatnice MUP-a, ovom prigodom navedene Spomenice uručene su policijskim službenicima Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. Spomenice Domovinske zahvalnosti dobili su Nikica Lazarević, policijski službenik Interventne jedinice policije i Ivo Papac, policijski službenik Postaje prometne policije Dubrovnik.

Nikica Lazarević, zapovjednik specijalističkog tima u Interventnoj jedinici policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, u MUP-u je zaposlen od 1996. godine, a do sada je završio brojne specijalističke obuke (tečaj za vođenje specijalističkih grupa u specijalnim jedinicama policije, tečaj taktike i zakonitosti policijskog postupanja, tečaj za ronioca otvorenih voda, pedagoško-instruktivni tečaj za mentore vježbenika i seminar sistemskog interventnog treninga za instruktore interventne policije).
Do sada je odlikovan Spomenicom Domovinskog rata, medaljom Oluja te je sudjelovao na Međunarodnom sportskom natjecanju za selekciju MUP-a i natjecanju za najspremnijeg pripadnika OS RH.

Ivo Papac, dugogodišnji je policijski službenik, trenutno na radnom mjestu vođe ekipe za očevide u cestovnom prometu u Postaji prometne policije Dubrovnik. U MUP-u je zaposlen od 1990. godine, a u svojoj dugogodišnjoj karijeri završio je brojne tečajeve (tečaj prometne policije, dva tečaja za mjerila i uređaje u nadzoru cestovnog prometa, pedagoško-instruktivni tečaj za mentore vježbenike srednje stručne spreme i seminar rukovanja opremom za audio-video snimanje dokazne ili druge radnje u prethodnom i kaznenom postupku). Do sada je odlikovan Spomenicom Domovinskog rata.
-U ime svih djelatnica i djelatnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske čestitamo kolegama na osvojenim priznanjima! – poručuju iz PU dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte još

Hrvatska pošta upozorila na novu prijevaru: ‘Nemojte odgovarati na takve poruke’

Dulist

Elektrojug javlja da se radovi na Vrbici odgađaju, sutra intervencija na Lopudu

Dulist

MIJENJA SE LOKACIJA ‘Torta party’ ipak u Studentskom domu!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija