DuList IN

Songkillers featuring The Bastardz sinoć održali koncert u Dubrovniku

Songkillers featuring The Bastardz sinoć održali koncert u Dubrovniku

Funk, groove, The Bastardz, Bane i Songkillersi, glazbenici koji više od dvadeset godina urbaniziraju domaću glazbenu scenu drugačijim pjesmama, premijerno su sinoć nastupili u ovogodišnjem izdanju programa ‘Zvijezda pod zvijezdama’.

Jedinstven i specifičan zvuk Songkillersa u koji se tako lako zaljubiti i ovog puta nas je podsjetio na sve one trenutke koje želite proživjeti još jednom. ‘Nitko kao ti’, ‘Tako volim što te znam’, ‘Ne znam gdje sam’, ‘Uspomene’ i ‘Sreća’ samo su neki od hitova ove kultne zagrebačke skupine koja je već 20-ak godina prisutna na hrvatskoj glazbenoj sceni a koji su izveli pred razrdaraganom dubrovačkom publikom.

Songkillersi koji su dosada snimili šest studijskih albuma, mnogo singlova i još uvijek stvaraju nove pjesme sinoć su s The Bastardzima obilježili prvim zajednički singlom ‘Pola tebi, pola meni’, nakon čega je nastupila plesna eksplozija pod zvijezdama.

Tekst i foto: ALH

Pročitajte još

U TEATRU Večer mjuzikla s Ines Tričković

Dulist

EKSKLUZIVNO ZA DULIST Ana Rucner će opet pozdraviti ljeto na Srđu, najavljuje najbolji koncert!

Maria Prkut

NAKON OBJAVE SNIMLJENE EMISIJE NA HTV-U MATIJA VUICA PORUČILA KOMENTATORIMA Samo pišite ljudi, ako vas to veseli, a moja tuga je moj štit!

Dulist