Crna kronika

LOKALIZIRAN POŽAR U SOLINAMA Simović: ‘Ostajemo čuvati teren tijekom večeri’

Oko 20.45 sati buknuo je požar u mjestu Soline u Župi dubrovačkoj.

Prema informacijama iz JVP Dubrovački vatrogasci, na teren je izašlo 5 vatrogasaca s dva vozila. U gašenju požara sudjeluje i DVD Župa.

22:40
Požar je lokaliziran oko 22 sata. Na intervenciji je sudjelovao 30 vatrogasaca iz DVD Župa (18 vatrogasaca i 5 vozila), JVP Dubrovački vatrogasci (6 vatrogasaca i dva vozila) i Državne vatrogasne intervencijske postrojbe Dubrovnik (6 vatrogasaca i dva vozila) zajedno s devet vatrogasnih vozila. Požarom je bilo zahvaćeno 2 ha trave, niskog raslinja i makije.

-Požar je pod kontrolom. Bio je u blizini kuća, no niti u jednom trenutku im nije prijetio. Još ćemo jednom sanirati teren, odnosno zaliti krajeve – rekao je za DuList županijski vatrogasni zapovjednik Stjepan Simović. Na tom su području morali isključiti obskrbu električnom energijom, ali govori kako će ubrzo biti puštena. Određen broj vatrogasaca iz DVD Župa ostaje na čuvanju terena tijekom večeri. Uzrok trenutno nije poznat.

Foto: JVP Dubrovački vatrogasci/Radarska kontrola, Dubrovnik i okolica

Pročitajte još

DAN BORBE PROTIV NASILJA NAD ŽENAMA U sprečavanju nasilja trebamo sudjelovati svi!

Dulist

Dvojac ukrao vrijedan nakit i milijun kuna iz sefa obiteljske kuće u Dubrovniku

Dulist

Policija sutra pojačano nadzire prekoračenje brzine!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija