Sport

Smijenjen Đuho! Bobić novi trener Juga!

Juniori Juga PH 2014.

Veselin Đuho više nije trener VK Jug Croatia osiguranja. Odluka je to Uprave kluba kao posljedica serije loših rezultata u 2014. godini.

Dosadašnji trener juniorskog sastava Miho Bobić će preuzeti prvi tim, a pomoći će mu Mile Smodlaka, dosadašnji trener mlađih juniora. Veselin Đuho bit će trener juniora, a njegov dosadašnji pomoćnik Maro Balić preuzet će mlađe juniore.

– Zbog niza loših rezultata, gdje je Jug u pojedinim trenucima igre izgledao nemoćno, a ususret završnici sezone, Uprava kluba donijela je odluku da se izvrše zamjene u stručnom vodstvu kluba, iako ono nije isključivi krivac za ovakvo stanje. Dosadašnji trener Veselin Đuho preuzet će mjesto trenera juniora, a sadašnji trener juniora Miho Bobić preuzima mjesto šefa struke, odnosno trenera seniorske ekipe.
Maro Balić, dosadašnji pomoćnik glavnog trenera preuzima mlađe juniore, a sadašnji trener mlađih juniora Mile Smodlaka će obavljati ulogu pomoćnika Miha Bobića – stoji u priopćenju VK Juga.

Miho Bobić rođen je 22. studenoga 1972. godine u Dubrovniku. Kao igrač je prošao kroz sve uzraste Vaterpolskog kluba Jug. Trenersku karijeru započeo je u matičnom klubu VK Cavtat gdje je tu funkciju obavljao punih 13 godina. U dvije prvoligaške sezone vodio je momčad Gusara iz Mlina, a posljednjih sezona trener je juniora u VK Jug CO.

Od 2009. do 2012. godine kao pomoćnik Elvisu Fatoviću, sa seniorskom momčadi Juga osvojio je dva prvenstva Hrvatske, dva hrvatska Kupa i Jadransku Ligu, a trenutno je pomoćni trener juniorske reprezentacije Hrvatske.

Pročitajte još

Tucak objavio širi popis za EP 2024.

Dulist

DVIJE MEDALJE ZA IGRAČA BK DUBROVNIK ‘Ni Olimpijske igre mu nisu više tako daleko’

Dulist

Košarkaši saznali protivnike na kvalifikacijskom turniru za OI

Dulist