Sport

SLANO Ne propustite još jednu ‘turu’ City Games!

Nakon mjesec dana putovanja po regiji, popularne ljetne igre City Games se u potrazi za svojim ovogodišnjim prvakom vraćaju na hrvatsku obalu. Točnije, dolaze u Slano u kojem će baciti sidro 28. srpnja.

“S iznimnim zadovoljstvom vraćamo se u Dubrovačko-neretvansku županiju. Proteklih par tjedana putovali smo po regiji i otkrivali kandidate za međunarodni dio natjecanja, vrijeme je da se zahukta priča i oko prvaka Hrvatske. Možda on bude upravo iz Slanog, dođite i bodrite svoje favorite!”, izjavio je autor projekta Miroslav Krzyk.

Slano je domaćin kvalifikacijskog susreta, čiji će pobjednik osvojiti kartu za jedan od nadolazećih challengera, iz kojih put vodi u hrvatsko finale u Viru 10. kolovoza. U finalu će se najbolji od najboljih nadmetati za naslov nacionalnog prvaka, te ujedno predstavnika Hrvatske u međunarodnom dijelu natjecanja. Veliko međunarodno finale na rasporedu je 2. rujna u Biogradu na Moru.

Natjecatelje i posjetitelje očekuje pregršt zabave i adrenalina 28. srpnja na rivi, gdje će se odvijati nadmetanje u nizu zanimljivih disciplina, poput letećeg vaterpola, vodene alke i mošarke. Prije nego li se odrasle ekipe upuste u nadmetanje, u City Games Junior igrama moći će od 18h uživati osnovnoškolski uzrasti.

Ovaj zabavno-sportski susret organiziraju Turistička zajednica Općine Dubrovačko primorje i agencija Adria events iz Rijeke, a ulaz je besplatan.

Nakon Slanog, City Games karavana nastavlja svoj put prema Tučepima i Brelima.

Za više informacija posjetite službenu stranicu.

Pročitajte još

DVIJE MEDALJE ZA IGRAČA BK DUBROVNIK ‘Ni Olimpijske igre mu nisu više tako daleko’

Dulist

Košarkaši saznali protivnike na kvalifikacijskom turniru za OI

Dulist

FRANKOVIĆ ČESTITAO AK DUBROVNIK RACING ‘Davno ste već svima pokazali ste najbolji’

Dulist