Kultura

Skupna izložba konavoskih umjetnika

Skupna izložba šest mladih konavoskih akademskih umjetnika Iva Dimnića, Ane Hrćan, Marijane Lučić Brailo, Ivana Peraka, Mare Šuljak i Eve Zvrko otvorena je u cavtatskom Domu kulture u sklopu festivala Glazba i riječ.

 
Nakon otvaranja izložbe održan je koncert Dubrovačkog puhačkog kvarteta i desetogodišnjeg Marka Puljića na klaviru. Marko Puljić inače je na 17. natjecanju mladih glazbenika Jadrana „Daleki akordi“ u Splitu osvojio apsolutno prvo mjesto u svojoj kategoriji, a kao jedini predstavnik mladih dubrovačkih klavirista nastupa i na ovogodišnjem koncertu pobjednika u Kaštelima.
 
Dubrovački puhački kvartet dio je ansambla vodećih dubrovačkih glazbenika puhača, a svirajući komornu glazbu nastupaju u raznim kombinacijama, od tria do noneta. Svi članovi ansambla vođe su dionica u Dubrovačkom simfonijskom orkestru, a ujedno i solisti s vrlo značajnom solističkom karijerom. U Cavtatu su i triju nastupili Renata Santini Glavinović, Stijepo Medo i Matija Novaković.
 

Pročitajte još

Lerovo ‘Uglavnom vedro’ u Lazaretima

Dulist

GALERIJA FLORA Otvorena izložba polaznika PopHeart Factory radionica za djecu i odrasle

Dulist

[FOTO] PROLJEĆE PRI DVORU Folklorna večer ‘Pjesma, ples i mi’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija