Aktualno

Školski odbor jednoglasno podržao Luciju Vujicu za novu ravnateljicu OŠ Montovjerna

Školski odbor Osnovne škole Montovjerna na sjednici održanoj ovog ponedjeljka ujutro donio je jednoglasnu odluku o izboru profesorice povijesti Lucije Vujice za novu ravnateljicu ove škole. Naime, kako nam je pojasnila predsjednica Školskog odbora Olga Muratti, na natječaj za novu ravnateljicu javile su se u roku aktualna v.d. ravnateljice Snježana Vlahinić te Lucija Vujica. Međutim, nakon što je natječajni postupak prošao, školski je odbor ustanovio da dokumentacija Snježane Vlahinić nije potpuna te je u proceduru upućena Vujica.

-Tajnim glasovanjem vijeća učitelja, Radničkog vijeća i vijeća roditelja, velikom, nadmoćnom većinom, Lucija Vujica je dobila potporu. Glasali smo za ili protiv, a odabirom Vujice osnivač je meni kao predstavniku i predsjednici Školskog odbora dao odobrenje da kao vanjski članovi podržimo volju zaposlenika i roditelja škole. Osobno mi je drago da mi je osnivač dao takav nalog. Odluka je bila jednoglasna i upućena je resornom Ministarstvu znanosti i obrazovanja i ministar ima mogućnost uskratiti suglasnot ili je dati. Ne vjerujem da će je uskratiti jer bi to značilo da ima nepravilnosti u natječajnom postupku, a nema ih. Za 15 -ak dana očekujemo da će se ova odluka i isformalizirati – istaknula je Muratti.

Pročitajte još

‘SOLIDARNOST NA DJELU 2021.’ Crveni križ poziva: ‘Ne dvoji, za drugog izdvoji!’

Dulist

GODINAMA GLEDAMO RJEŠENJA I MAKETE BUDUĆEG STADIONA U LAPADU Građani će kreirati izgled ‘lapadske ljepotice’. Još jedan ‘pucanj u prazno’?

Andrea Falkoni Račić

BILI SMO NA PROBI USUSRET VELIKOJ PROSLAVI KUD-A ‘MARKO MAROJICA’ Bala zajedno i mlado i staro! Već 45 godina čuvaju župsku tradiciju

Mia Njavro Banić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija