Županija

ŠKOLA OBITELJSKE MEDICINE ‘Vi ste prva linija za pacijenta u potrebi’

ŠKOLA OBITELJSKE MEDICINE 'Vi ste prva linija za pacijenta u potrebi'

Zamjenica župana Žaklina Marević pozdravila je sudionike I. Dubrovačke jesenske škole obiteljske medicine koju je organizirala Udruga dubrovačkih liječnika obiteljske medicine LOMED.

Škole se održava u hotelu Kompas od 4. do 7. listopada, a program pogledajte ovdje.

– Obiteljska medicina često je nepravedno zanemarena. Ponekad je lako zaboraviti da od vas sve počinje i da ste vi zapravo prva linija za pacijenta koji je u potrebi. Reći ću ovdje i u svoje ime, mi svi dolazimo k vama po informaciju, liječenje, ali u prvom redu da nas umirite i pomognete. Osobno vjerujem kako je zdravstvo segment našeg društva u koji moramo najviše ulagati, a dopustite mi da iskoristim priliku i podsjetim kako je Županija nedavno dala na korištenje stan Općoj bolnici Dubrovnik za potrebe smještaja liječnika upravo kako bi poboljšala zdravstvenu skrb svim našim žiteljima. Činimo što možemo, a očekujem i od vas da nam ukažete kako vam možemo pomoći – rekla je zamjenica.

– Dubrovačko-neretvanska županija uvijek podržava dobre ideje i projekte i drago nam je što smo uključeni u ovaj vaš. Uistinu je pohvalna inicijativa koju ste pokrenuli i vjerujem da će rasti u dobrom smjeru – dodala je za kraj.

Pročitajte još

FOTO/VIDEO Policijski demo tim interventne policije demonstrirao svoje zvanje

Dulist

NOVI REKORD LUKE PLOČE U protekloj godini ostvarili dobit od 16,613 milijuna eura

Dulist

U BRUXELLESU Župan predsjedao sastankom radne skupine za zapadni Balkan

Dulist