Sport

SJAJNI TENISAČ Lorenzo Butigan pobjednik turnira do 10 godina

U organizaciji TK Makarska riviera proteklog vikenda održan je 5. turnir iz kalendara natjecanja do 10 godina HTS-a – odbor JUG uz 5 predstavnika našeg kluba. Lorenzo Butigan (TK Dubrovnik) pobjednik je zlatnog turnira kojeg je izborio nakon 3 pobjede u skupinama. U 1/2 finalu je bio bolji od Maro Kovačević (ST) rezultatom 4/0 4/2,a u finalu od Borna Dujmović (MOVENS) 4/3 4/1 – javljaju iz Športskog teniskog kluba Dubrovnik.

Dora Kristić je nakon igranja po skupinama također izborila nastup u zlatnoj skupini.U ¼ finalu je bila bolja od Iris Ivandić(STO)4/0 4/2,da bi u ½ finalu bila bolja od Filipa Škarić 4/2 4/1. U finalnom meču od nje je bila bolja Polina Car (RGS) rezultatom 4/1 4/1.

Pavle Beribaka je u Srebrenom turniru nakon osvajanja 2. mjesta u skupini u 1/2 finalu od njega bio bolji Kan Ahić(ST1950) rezultatom 4/0 4/0 te tako osvojio 3. mjesto.

Asija Džanković je također nakon izborenog 2. mjesta u skupini igrala Srebreni turnir.U 1/4 finalu je bila bolja od Leonarda Ban(ŠUB) 4/1 4/1 da bi u ½ finalu od nje bila bolja predstavnica TK Makarske Antea Ivanković 4/0 4/0.

Peta predstavnica TK Dubrovnik Lea Pirović igrala je zeleni turnir i u 1/2 finalu je od nje bila bolja Lana Đogaš (POM) .

Pročitajte još

BRONCA STIŽE U GOSPINO POLJE Squareu treće mjesto u Super kupu!

Dulist

BRAVO, ‘PITURI’! Svladali Zagrepčane nakon tri sata igre

Dulist

Iza nas je još jedan judo turnir ‘Sveti Vlaho’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija