Aktualno

Sjajni rezultati učenica i učenika TUŠ-a na natjecanju ‘Match Race’

tus natjecanje match race naslovna

Sjajne rezultate postigli su učenici Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik na natjecanju Match Race u organizaciji RCK Split. Dubrovačke učenice i učenici nastupili su u disciplinama kuharstvo, koktel i predstavljanje destinacije.
U disciplini predstavljanje destinacije učenice 3. a Žana Vukas i Noa Milun, s partnericama iz RCK Split, osvojile su prvo, odnosno drugo mjesto uz mentoriranje profesorica Sandre Bender i Branke Gunjine.
Zadatak učenika bio je izrada promotivnog video materijala o Splitu kao destinaciji održivog turizma te prezentacija makrotrendova u suvremenom turizmu primjenjivih u Splitu, koje su ocjenjivali predstavnici turističke zajednice Splita. Učenice su pokazale zavidnu razinu timskog rada, snalažljivosti i znanja, navode iz TUŠ-a.
Osim toga, u disciplini kokteli, Stijepo Antunica i Marko Marasović, uz mentorstvo Luke Šimunovića i Valentina Vrdoljaka, osvojili su treće mjesto. Učenici Toni Repanić i Dominik Lalatović, uz podršku mentora Mara Prizmića i Tonćija Vuleše, u disciplini kuharstvo također su osvojili treće mjesto.
-Iskrene čestitke našim učenicima, mentorima, kao i svim sudionicima ovog natjecanja u organizaciji TUŠ Split – poručuju iz Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik.

Pročitajte još

Novi-stari knez Republike Porporela preživio atentat u Kneževom dvoru

Dulist

DINNER IN THE SKY Nezaboravno iskustvo dolazi u Dubrovniku

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist