Sport

SJAJNI DUBROVAČKI ATLETIČARI Tri nastupa, tri osobna rezultata

SJAJNI DUBROVAČKI ATLETIČARI Tri nastupa, tri osobna rezultata

Seniori Atletskog kluba Dubrovnik nastupili su proteklog vikenda na ekipnom dvoranskom prvenstvu Hrvatske 1. liga (3. kolo) te su ostvarili odlične rezultate. Prva je na stazu istrčala Helena Gleđa koja je nastupila u utrci 3000 m u prvoj skupini, a istrčala je novi osobni rezultat u vremenu 11:36,52 (ukupno 12. mjesto). Na istoj disciplini u 2. skupni je nastupila najbolja atletičarka kluba Tea Faber koja je osvojila ukupno 3. mjesto s novim osobnim rezultatom 9:59,77, a tim je dodala još jedan bod za AK Dubrovnik na ekipnom prvenstvu. Nakon atletičarki, slijedila je utrka za atletičare u disciplini 3000 m.
Najbolji atletičar Dubrovnika i trener seniora Ante Živković je nastupio u 1. skupini gdje je pobijedio s novim osobnim rezultatom 9:20,34, dok je taj rezultat na kraju bio dovoljan za 7. mjesto u ukupnom poredku.
-Naš klub se zahvaljujući rezultatima Tee Faber našao među 24 kluba u Hrvatskoj koji su osvajali bodove na ovom ekipnom prvenstvu, a u ukupnom poredku je AK Dubrovnik zauzeo 20. mjesto. Čestitke atletičarima na odličnim rezultatima – poručuju iz AK Dubrovnik.

Pročitajte još

U 17 SATI Košarkaši Dubrovnika dočekuju Splićane u Gospinu polju

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist