DuList IN

Silente s ‘Poljubi me za kraj’ među finalistima za nagradu Cesarica – hit godine!

nova silente 4

Pjesma ‘Poljubi me za kraj’ dubrovačkog benda Silente među 12 je finalista za nagradu Cesarica – hit godine. Ova je pjesma inače bila hit studenoga, a sad se našla među 12 finalista za hit godine.
Svečana dodjela Cesarica održava se ovog ponedjeljka, 31. siječnja u Zagrebu, a kroz prijenos uživo na HTV2 vodit će nas Ivan Vukušić.
Kako navode organizatori, pod njegovim ćemo vodstvom uživati u izvedbama dvanaest finalista, dobitnika mjesečnih nagrada Cesarica, saznati tko su dobitnici Pop hita, Zabavnog hita, Rock hita, Radijskog hita, Internet hita, nagrade Hit autor i naravno – dobitnika ili dobitnicu nagrade za Hit godine!
Osim Silentea, među finalistima su i: Matija Cvek s pjesmom ‘Ptice’, Albina s pjesmom ‘Tick-Tock’, Marko Kutlić s pjesmom ‘Budi moja noć’, Tonči & Madre Badessa ft. Petar Grašo s pjesmom ‘Inamorana’, Gibonni i pjesma ‘Kiša (Z’naab)’, Željko Bebek s ‘Kupit ću nam sat’, Matija Cvek & Marko Kutlić s pjesmom ‘Zaplesala je s ljetom’, Dalmatino s pjesmom ‘Refužo’, Lorena i ‘Tvoja i gotovo’, Željko Bebek s ‘Kćeri moja’ te Petar Grašo ‘Jel’ ti reka ‘ko’.

Pročitajte još

Pogledajte što vas očekuje u novom kino tjednom programu!

Dulist

SUSRET NA KORČULI Vatreni usrećili Severininog sina!

Dulist

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist