Zanimljivosti

SIGURNO ZA BLAGDANE Više opreza na prometnicama!

prometna lozica1014

U mjesecu božićnih i novogodišnjih blagdana i prazničkog raspoloženja, a posebno od početka ovog tjedna pa sve do 15. siječnja 2015.godine, kada se očekuje pojačani promet na svim cestama naše županije, Policijska uprava dubrovačko-neretvanska posebnu pozornost posvetit će sigurnosti i protočnosti cestovnog prometa te poduzeti niz preventivno represivnih aktivnosti.

U provođenje planiranih aktivnosti pod nazivom ‘Sigurno za blagdane’ osigurat će se vidljiva nazočnost policijskih službenika na svim frekventnim prometnim pravcima kao i u blizini održavanja javnih okupljanja i dr. mjestima. Policija će pojačano nadzirati sve sudionike u prometu, a prvenstveno će se usmjerit na sankcioniranje prometnih prekršaja koji dovode do najtežih posljedica kao što su vožnja pod utjecajem alkohola i droga i to s posebnom naglaskom na mlade vozače.

Ovim putem pozivamo sve sudionike u prometu na pojačani oprez i poštivanje prometnih propisa te međusobno tolerantno ponašanje. Posebno upozoravamo vozače da prilagode brzinu kretanja vozila uvjetima na kolniku, da poštuju ograničenja brzine i da ne upravljaju vozilima pod utjecajem alkohola, kako bi nadolazeći blagdani protekli sa što manje stradavanja na našim prometnicama.

Pročitajte još

JOŠ JEDAN NATJEČAJ WMO Sjećate li se pobjedničke fotografije Dubrovčanina iz 2016?

Dulist

ZA NESTRPLJIVE VRTLARE Donosimo vam vrste cvijeća koje najbrže rastu!

Dulist

Prugasti dupin uočen na Pelješcu

Dulist