Aktualno

Serveri za fiskalizaciju rade besprijekorno

Serveri za fiskalizaciju rade besprijekorno

Iz Ministarstva financija izvjestili su kako su serveri Porezne uprave za fiskalizaciju podnijeli bez zastoja i prvu subotnju kupovinu.

Tijekom jučerašnjeg dana sustav je zaprimio 3.998.255 zapisa za račun od 10.816 OIB-a, te 1.268 zapisa za poslovni prostor od 684 OIB-a.

– U razdoblju od 27. prosinca 2012. od 100 sati, kada je Porezna uprava obveznicima fiskalizacije u prvoj fazi omogućila pristup produkcijskoj okolini sustava fiskalizacije, do 6 siječnja 2013. u sedam sati, sustav je zaprimio 20.300.660 računa od 11.508 različitih OIB-a, te 53.141 zapisa za poslovne prostore obveznika fiskalizacije od 11.233 različitih OIB-a.

Želimo naglasiti da od samog početka produkcijskog rada pa do danas nije bilo niti jednog prekida u radu sustava fiskalizacije, niti je sustav radio otežano na bilo koji način. Naime, Porezna uprava na dnevnoj bazi ima potpuni uvid u broj zaprimljenih računa, broj obveznika fiskalizacije koji ih izdaju te broj poslovnih prostora koji se spajaju na server Porezne uprave – stoji u priopćenju Ministarstva financija.

Pročitajte još

‘SNOVITI GRAD’ Izložba posvećena sv. Ivanu Pavlu II.

Dulist

Od ovog ponedjeljka otvoreno Libertasovo prodajno mjesto u Župi

Dulist

[FOTO] LEONARDA TIKVICA ‘PEP konferencija je prilika mladima za čuti iskustva stručnjaka iz prve ruke’

Nora Di Leo