Sport

SEDMO KOLO PRVE LIGE Stižu košarkaši Rudeša, a s njima i Roko Prkačin!

SEDMO KOLO PRVE LIGE Stižu košarkaši Rudeša, a s njima i Roko Prkačin!

Košarkaši Dubrovnika u 7. kolu Prve lige dočekuju zagrebački Rudeš.

Susret je to klubova iz donjeg dijela tablice, Dubrovčani nakon šest odigranih utakmica imaju dvije pobjede i četiri poraza, a gosti su na omjeru 1-5.

-Utakmica sigurno ima dimenziju više obzirom da za goste igra Roko Prkačin, najbolji kadet Europe. To je odlična pozivnica za dolazak na utakmicu u subotu. Za nas je derbi jer igramo protiv dobro posložene momčadi, ni sekundu nas neće zavarati njihov trenutni omjer pobjeda i poraza. Rudeš ima dobru momčad za ovaj rang natjecanja. Naš cilj je jasan – želimo pobjedu – naglasit će Darko Kunce, šef struke u Košarkaškom klubu Dubrovnik i pomoćni trener prve momčadi.

Nakon šest kola na kontu je više poraza nego pobjeda.

-Bili smo vrlo oprezni u najavi sezone jer smo debitanti u ligi i sve nam je novo. Mogli smo imati pobjedu više, vjerojatno bi omjer 3-3 bio najrealniji nakon šest odigranih utakmica. Ostaje žal za susretom protiv Agrodalma u Zagrebu, imali smo sekundu prije kraja slobodno bacanje za pobjedu…. Ovo je za nas sezona adaptacije, izuzetno smo zadovoljni igračima, njihovim ponašanjem i pristupom utakmicama. Činjenica je kako imamo puno onih koji rade, a s druge strane i učenike i studente. Nažalost, ne mogu redovito trenirati i trebalo je pronaći kompromis. Vjerujem da smo u tome i uspjeli. Na kraju prvog dijela prvenstva, podvući ćemo crtu, vidjeti jesmo li bliže vrhu ili donjem dijelu tablice i na osnovu toga donijeti plan za nastavak sezone. Sve je u skladu s očekivanjima i trenutnim financijskim mogućnostima kluba – dodao je Kunce.

Košarkaši Dubrovnika i Rudeša u sportskoj dvorani u Gospinom polju igraju danas od 18 sati.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist