Županija

SAZNAJTE U OREBIĆU Kako voditi i trenirati svoj tim?

U sklopu edukacija za pripremu turističke sezone 2018. godine Turistička zajednica općine Orebić održat će u Čitaonici Pomorskog muzeja u Orebiću 28. i 29. ožujka od 9 sati besplatnu radionicu ‘Kako voditi i trenirati svoj tim’.

Radionicu koja je namijenjena svim voditeljima tima, a održat će je angažirani vanjski konzultant tvrtke Orlanini Consulting e.U. Alexander Orlandini.

Svrha radionice jest povezati se s onima koje vodite, pružiti treninge i podršku, analizirati članove svoga tima, kako postići najbolje rezultate, osmisliti strategiju za coaching i trening, kako postići najbolje rezultate, biti u pravo vrijeme na pravom mjestu, kordinirati svoj tim, monitoring, spot checks, de-briefing.

-Broj polaznika je ograničen. Molimo sve zainteresirane da se predbilježe na telefon 020 /713 718 ili na mail info@visitorebic-croatia.hr – poručuju iz orebićkog TZ-a.

Pročitajte još

OPREZNO VOZITE Srušeno stablo u Platu napravilo ‘kaos’ na cesti

Dulist

Županijske brojke kažu: 157 je posto više dolazaka i 75 posto više noćenja nego u studenom 2021.

Dulist

POTPORE ZA RURALNI RAZVOJ dRural i DUNEA pozivaju na prijave

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija