Županija

SASTANAK U ZAGREBU Korak bliže okrupnjavanju Konavoskog polja

Postignut je dogovor oko načina suradnje i potpore koje će Ministarstvo poljoprivrede dati u rješavanju imovinsko pravnih odnosa u Konavoskom polju. Naime, na temu ove dugogodišnje problematike održan je sastanak s ministricom Marijom Vučković, a na kojem su bili načelnik Općine Konavle Božo Lasić i pročelnik UO za ruralni razvoj, gospodarstvo i EU fondove Perica Pušić.
U tu svrhu pri Ministarstvu poljoprivrede određena je posebna koordinatorica kako bi komunikacija i procesi vezani uz razrješenje pitanja Konavoskog polja tekli što je brže moguće.
Također, Ministarstvo će u najkraćem mogućem roku definirati konkretan model financijske potpore projektu, kako bi se dovršio započeti proces analize vlasništva, koji je završni korak pred okrupnjavanje, u koje će biti uključeni svi privatni vlasnici zemlje i dionici projekta.

Pročitajte još

SASTANAK NA PELJEŠCU Vučković najavila potpore za vinare

Dulist

Županija sufinancira kamatnu stopu za kredite HAMAG BICRO-a

Dulist

Otvoren obnovljeni Gradski muzej u Korčuli

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija