DuList IN

[ŠAPA TJEDNA] Panda obožava spavati u regalu na pjatima!

Panda
Dragi čitatelji, ponosni ste članovi obitelji krznenih ili pernatih ljubimaca, možda čak i onih s ljuskama? Upoznajte nas s njima! Pošaljite nam njihovu fotografiju, otkrijte nam njihove simpatične navike i odgovorite zašto su vaši dani otkad su vam u životu ispunjeniji. S nestrpljenjem iščekujemo vaše kratke priče koje nam možete dostaviti na e-mail adresu info@dulist.hr. Rado ćemo ih objaviti!

Tog vjetrovitog jutra stigla sam u vrt moje gazdarice. Čim je otvorila vrata, ušla sam kroz njih kao da sam oduvijek tu. Netko nesavjestan iskrcao me iz auta te ostavio na milost i nemilost. Moja gazdarica i njena kćer, ljubiteljice životinja, pustile su me da ostanem. Danas sam pitoma, kućna maca imena Panda jer sam crno-bijela.

Spavam s gazdaricom, predem i mijesim šapama najdeblji pokrivač. Jedem najbolju mačju hranu, a najviše volim kupovne keksiće. Čim pod pokrivačem pomakne nožne prste, skačem kao da lovim miša. Uvečer prije odlaska na spavanje obavim sve što trebam u đardinu i onda se vraćam kako bi u jednom tiru odspavala cijelu noć.

Volim se zavlačiti u papirnate sakete i prazne torbe. S lakoćom otvaram regal u dnevnom boravku i smotam se u klupko na pjatima za svečanu upotrebu, a moja gazdarica mi se samo smije.

Pročitajte još

Paul Oakenfold stigao je u Dubrovnik!

Dulist

IZAŠAO JE TRAILER Pogledajte kako su Kupari i Trsteno izgledali u filma ‘Lee’

Dulist

Pogledajte bogat glazbeni program ovog vikenda!

Dulist