DuList INUrednički izbor

[ŠAPA TJEDNA] Bono i njegova vjerna pratnja, redatelj Robi Bošković!

sapa bono robi boskovic

Bono je dobio ime po Bono Voxu i samojed je kojeg svi obožavaju! Stalno čujem: ‘Joj, vidi bijelog medvjeda!’ Mislim da je Bono jako dobro svjestan kako izgleda i zato ‘baca šarm’… Obožava ljude, djecu, obožava se javljati svima. To je pas koji sad već ima šest godina i najtvrdoglaviji je pas kojeg sam u životu imao. Nažalost čak sam imao i problema s njime.

sapa bono robi boskovic1

Svatko tko ima samojeda, haskija ili akitu će znati o čemu pričam – to su jako tvrdoglavi psi s kojima se mora puno raditi. Bono je tako išao u školu u grupi s pet pasa, pa u školu ‘jedan na jedan’, pa čak i s privatnim trenerom. Znao je raditi probleme, no na kraju smo i on i ja shvatili – a što mi je rekao i taj prijatelj trener – s njime treba ići jako polako. Kada kreneš prerano s učenjem, on zbog svoje tvrdoglavosti i karaktera namjerno ne želi raditi neke stvari.

sapa bono robi boskovic3

Ali, moram reći da se zadnje dvije godine prepustio i rekao: ‘Ajde!’ Sluša me, uz mene je stalno – čak i na putovanjima. Imam čak i jednu zgodnu anegdotu! U Hotelu Zepter u Beogradu, kad god stižemo, uvijek zapišu: ‘Stiže Bono i njegova vjerna pratnja, redatelj Robert Bošković!’ Jako ga vole, čak se nalazi i na njihovim internetskim stranicama! Teško bi mi bilo bez njega, ma zanimljiv mi je život s tim malim samojedom. A kaže se da ti u nekom trenutku u život dođe baš onakav pas – kakav ti treba!

PREDSTAVITE NAM VAŠE MEZIMCE!
Dragi čitatelji, ponosni ste članovi obitelji krznenih ili pernatih ljubimaca, možda čak i onih s ljuskama? Upoznajte nas s njima! Pošaljite nam njihovu fotografiju, otkrijte nam njihove simpatične navike i odgovorite zašto su vaši dani otkad su vam u životu ispunjeniji. S nestrpljenjem iščekujemo vaše kratke priče koje nam možete dostaviti na e-mail adresu info@dulist.hr. Rado ćemo ih objaviti!

 

Pročitajte još

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ Bogat zabavni i glazbeni program i ovog tjedna

Dulist

DRUGO MJESTO U SHOWU ‘ELITA’ Aneli Ahmić osvojila 50 tisuća eura

Dulist