Aktualno

SANJA JOVANOVIĆ ISKRENO ‘Trebalo je vremena da se dovedem u red’

SANJA JOVANOVIĆ ISKRENO 'Trebalo je vremena da se dovedem u red'

Ha, gdje je lakše? Ma kao sportaš nisi imao pojma niti pet posto koji je sve to posao, što se događa u pozadini, kad drugi obavljaju posao za tebe. Sigurno je bilo puno lakše kad zaroniš i koncentriran si samo na štopericu – reći će Sanja Jovanović, bivša plivačica, osvajačica brojnih europskih i svjetskih medalja. Naime, nekoliko dana nakon što je proslavila 32. rođendan, krajem rujna prošle godine, postala je sportska direktorica Plivačkog kluba Primorje CO.

-Jako sam zadovoljna, jer nije jednostavno nakon 25 godina izaći iz vode i ući u ured i raditi nešto drugo. Jako sam se dobro, brzo snašla. Zajedništvo mora postojati kako u obitelji tako i u sportu da sve može jako dobro funkcionirati. Bilo mi je lako jer sam imala kolegice koje su me dobro uputile u problematiku, sve u svemu jako sam zadovoljna -rekla je Jovanović portal za 100 posto. Prijsetila se i bitke s hipotireozom, usporenim radom štitnjače koju je vodila prije deset godina.

-Ma super je sve, samo da se ne ureknem! To se sve skupa izreguliralo. Zdravlje je uvijek na prvom mjestu, tako treba biti. Priznajem, tijekom karijere mi je bilo užasno teško. Posebno to razdoblje iz 2010. godine kad mi je mama umrla. U to sam se vrijeme i razboljela, taj stres, smrt majke, teško sam se nosila s tim. Dobila sam 30 kilograma i nisam mogla podnositi treninge, sva ta opterećenja – rekla je Jovanović i dodala: ‘Suze su bile na svakodnevnoj bazi, pucala sam te dvije godine. Trebalo je vremena da se sve to dovede u red. I da sebe dovedem u red’. Zaručena je, trenutačno nema djece, no ‘nada se kako će i ona stvoriti svoju zajednicu’.

Više pročitajte ovdje.

Izvor: 100 posto

 

Pročitajte još

[FOTO] LEONARDA TIKVICA ‘PEP konferencija je prilika mladima za čuti iskustva stručnjaka iz prve ruke’

Nora Di Leo

Uskoro kreće energetska obnova ljetnikovca Crijević Pucić

Dulist

Kakvo nas ljeto očekuje?

Dulist