DuList INUrednički izbor

SAME LJEPOTICE Održan casting za Miss županije

SAME LJEPOTICE Održan casting za Miss županije

Casting za nadolazeći izbor za Miss Dubrovačko-neretvanske županije održao se ove subote u hotelu President.

Sam casting bio je skroman jer neke natjecateljice nisu mogle prisustvovati zbog prijašnjih obveza, rekla je organizatorica Džemila Dilberović.

– Idući vikend imamo modnu reviju i izbor za Miss. Imamo osam prijavljenih cura, sve dolaze iz naše županije. Nažalost danas nisu sve tu, imaju mnogo obaveza, od škole, posla i slično. I ove godine imamo prijenos uživo pa svi koji žele mogu doći na Stradun pogledati našu manifestaciju i dati podršku našim djevojkama – istaknula je.

Jedna od natjecateljica je i Vana Mandrapa iz Dubrovnika, koja priznaje da se manekenstvom trenutno bavi iz znatiželje.

– Odlučila sam se prijaviti jer me zanimalo kako sve to ide. Najviše se želim zabaviti i iskusiti nešto novo. Upravo sam završila srednju školu, sad krećem na fakultet i trenutno radim. Zadnjih nekoliko mjeseci pohađam školu za modele u agenciji Royal Models Hrvatska u Splitu. Sviđa mi se poziranje i manekenstvo općenito i voljela bih to raditi, barem kao hobi – ističe.

Izboru za Miss županije koje se održava u nedjelju prethodi i subotnji Glamour fashion show Dubrovnik, na kojem će djevojke predstavljati modne kreacije Ivice Skoko.

Pročitajte još

FIGURICE JELENE FEREGJA Društvene igre prožete tradicijom i dječjim duhom

Nora Di Leo

NAKON FINALA Španja o Barberiću: ‘Kapa do poda, bio je gušt dijeliti podij s tobom’

Dulist

ZVIJEZDE PJEVAJU Igor Barberić i Ivana Kindl osvojili prvo mjesto, Mihovil Španja srca Hrvatske

Dulist