Županija

SALON MONDIAL DU TOURISME Naša županija među 500 izlagača

SALON MONDIAL DU TOURISME Naša županija među 500 izlagača

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije prvi put nastupa na sajmu MAP – Salon Mondial du tourisme u Parizu i to kao suizlagač na štandu Hrvatske turističke zajednice.

Na sajmu, koji traje od 17. do 20. ožujka se očekuje preko 500 izlagača, a namijenjen je i profesionalcima u turizmu i širokoj publici. Sajam se održava u izložbenom prostoru Porte de Versailles u Parizu.

Prvi dan sajma je posvećen Hrvatskoj – zemlji partneru – koja se taj dan predstavlja kao europska top destinacija. Tom prilikom organizirana je i posebna radionica na kojoj će sudjelovati 16 subjekata iz Hrvatske, te brojni specijalizirani francuski touroperatori, agenti i novinari. Osim radionice Predstavništvo HTZ-a u Parizu organizirati će i prezentaciju hrvatskih vina, degustaciju hrvatskih delicija, kao i nagradne igre u suradnji sa avio kompanijama.

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije održat će i posebnu prezentaciju za odabranu publiku prvog dana sajma.

Turisti iz Francuske u prošloj godini ostvarili su 110.000 dolazaka i 440.000 noćenja, te se nalaze na trećem mjestu po ostvarenim noćenjima u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist