DuList IN

‘ROSE TOUCH’ Rajfovi koji će vam uljepšati dan

‘ROSE TOUCH’ Rajfovi koji će vam uljepšati dan

Instagram se još jednom dokazao kao ‘vrelo’ za pronalazak kreativnih mladih ljudi. ‘Rose Touch’ je priča o ručno proizvedenim dodacima za kosu koja svoje početke piše od kraja 2019. godine. Riječ je o rajfovima, ali i ostalim ukrasima, u različitim oblicima i bojama. Sve je krenulo sasvim spontano, priča nam Matea Radić, pokretačica cijele priče i osoba koja dizajnira i proizvodi dodatke za kosu.
—Napravila sam nekoliko komada, koje sam fotografirala sestri i svim svojim prijateljicama koje smatram modernim i elegantnim djevojkama. Njihova reakcija je bila: ‘Ja bih to nosila’ što je u meni izazvalo pomisao: ‘Hej, netko bi nosio nešto što sam stvorila svojim rukama?’. Prelijep osjećaj! Inače sam osoba koja previše razmišlja i sve analizira te me često ljudi tapkaju po ramenu i govore kako se moram opustiti. ‘Rose Touch’ predstavlja moje opuštanje i priču u kojoj puno ne razmišljam, već sam se prepustila najdražem dijelu sebe – kreativnosti – rekla je Matea. Uz nju, u stvaranju ‘Rose Touch’ svijeta sudjeluje još nekoliko osoba. To su ponajprije njena sestra Karla Radić i Nika Limov koje su, kako kaže, glavne ambasadorice brenda na Instagramu te Lucijana Cvjetković, Chiara Franceschi i Dora Varović kao modeli.

‘ROSE TOUCH’ Rajfovi koji će vam uljepšati dan

Što više boja, nijansi i uzoraka
Osim rajfova, u kreativnoj radionici ‘Rose Touch’ nastaju kopčice, mašnice i brojni drugi proizvodi.
—Prvi cilj, kada se cijela priča krenula razvijati, bio je da rajfovi budu ‘final touch’ u odjevnim kombinacijama za neke svečanije prigode. Taj cilj se i ostvario, no posebno nam je drago da su djevojke, koje su ih i kupile, pomaknule neke granice. Zapravo, ukrasi više nemaju granice po pitanju toga na koji ih način i u kojim prigodama nositi. Kombiniraju ih uz svakakve svakodnevne kombinacije i na različite načine – rekla je. Trudi se u svojoj ponudi imati puno izbora – što više boja, nijansi i uzoraka.
—Vodim se time da svatko tko otvori stranicu može pronaći nešto za sebe. Tu je i kategorija ‘Be creative’ preko koje se može stvoriti i ono što nije na stranici. Ima svega za svakoga, a ako ipak nešto nema, napravit će se – naglasila je.

‘ROSE TOUCH’ Rajfovi koji će vam uljepšati dan

Podrška i ljubav su zagarantirani
U stvaranju dodataka za kosu kao veliki izazov ističe prikupljanje informacija kako bi sam proizvod bio točno onakav kakvim ga je druga osoba zamislila.
—Puno vremena i energije ulažem u samu komunikaciju. Volim pristupiti na način da osobi uljepšam ili popravim dan. Učinit ću sve kako bi svaka osoba bila zadovoljna s proizvodom. Poruke koje dobivam su pozitivne.
Reakcija djevojaka kada im stigne paketić je najljepši dio cijele priče i svaki put mi napuni bateriju za dalje i da mi potvrdu da sam na dobrom putu. Posebno me iznenadilo mišljenje starijih gospođa koje oduševljava što netko mlad, kao ja, radi nešto sa svojim rukama. Stvarno uživam u ovome što radim i trudim se da proizvodi budu kvalitetni, iskoristivi, lijepi i da svaka osoba bude maksimalno zadovoljna. Kroz svoj rad dobijem i poneku novu prijateljicu, možda ne neku s kojom ću piti kavu svaki dan i pričati o svojim problemima, ali podrška i ljubav su zagarantirani – kazala je. • MP

‘ROSE TOUCH’ Rajfovi koji će vam uljepšati dan

Objavljeno u tiskanom izdanju 1. lipnja 2022.

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist

[FOTOGALERIJA] Mladi Privatne gimnazije na maturalnoj večeri

Dulist

STARA ŠKOLA KREKA Marin Ivanović Stoka ponovno dolazi ispričati svoju priču

Dulist