Grad

Romana Vlašić najutjecajnija osoba na području kongresne industrije

Romana Vlašić najutjecajnija osoba na području kongresne industrije

Direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika Romana Vlašić proglašena je najutjecajnijom osobom u regiji na području kongresne industrije.

Naime, uoči jesenskog okupljanja kongresnih profesionalaca EIBTM Barcelona koje započinje 18. studenog, magazin „KONGRES“ u svom izdanju za studeni kreirao je listu najutjecajnijih kongresnih profesionalaca sektora kongresnih ureda regionalne kongresne industrije u 2014. godini.

Na prvom mjestu u sekciji Top meeting Architect (DMO, CVB…) nalazi se direktorica TZ grada Dubrovnika Romana Vlašić.
Odabir je rađen na temelju ankete provedene između više od dvije stotine kongresnih profesionalaca iz regije, a na temelju iznadprosječnih sveukupnih učinaka kongresne industrije na destinaciju u 2014. godini. Vrednovala se i implementacija inovativnih tehnologija; te jačanje reputacije i vidljivosti u kongresnoj industriji u 2014. godini.

Uz Romanu Vlašić na listi se našao još jedan Dubrovčanin. Naime, u sekciji profesionalnih organizatora kongresa Top Meeting Logistics ( DMC, PCO…), na listi je na prvom mjestu Daniel Marušić, direktor agencije Dubrovnik Travel.
– Ovo je još jedno priznanje radu i djelovanju dubrovačkog Kongresnog ureda, koji je sastavni dio TZ grada Dubrovnika uoči još jednog predstavljanja kongresne ponude našeg grada, sljedećeg tjedna u Barceloni – ističu iz TZ-a grada Dubrovnika.

Pročitajte još

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Andro Vidak na Orsuli je ostavio četiri apartmana! Ima nove velike planove za taj gradski park!

Barbara Đurasović

UŽIVO OD 10 SATI Pratite otvaranje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

Dulist

JAVNI POZIV Grad sufinancira nabavu, instaliranje i ugradnju solarnih modula na obiteljskim kućama

Dulist