Vaše vijesti

RODITELJI IZ MOKOŠICE ‘Počinje škola, a olupina je još tu’

Zabrinuti roditelji mokoških školaraca upozorili su na izgorjelu olupinu, koja i nakon gotovo mjesec i pol dana još uvijek ‘krasi’ ulicu na putu prema Osnovnoj školi Mokošica. A u ponedjeljak počinje nastava.

-Auto koje je eksplodiralo 19. srpnja 2018. ispred Dječjeg vrtića ‘Pčelica’ i Osnovne škole ‘Mokošica’ još uvijek nije uklonjeno s mjesta događaja. Ostali smo zatečeni i šokirani, kad smo u četvrtak 30. kolovoza išli po knjige za novu školsku godinu, da ni nakon skoro mjesec i pol dana od nemilog događaja odgovorne službe nisu još uvijek ništa poduzele tj. mi ne vidimo rezultate. U ponedjeljak počinje nova školska godina i kakvu sliku pružamo našoj djeci za novi početak! Dobro došli u ratnu zonu ili zonu huliganstva i nebrige! – ističu zabrinuti mokoški roditelji, koji su uz apel priložili i fotografije snimljene u subotu ujutro.

Pročitajte još

Vandali torcidinim imenom i ustaškim znakovljem iscrtali zidove u Župi

Dulist

REAKCIJA S BOSANKE ‘Je li javni prijevoz tu radi građana ili nas gradska tvrtka isključivo gleda kao zaradu?’

Dulist

MARKO-MIŠO MUJAN Ministre, od Rijeke dubrovačke, malo morgen

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija