Sport

Rođendani uz pripreme za Barcelonetu

buslje djuho

Stup obrane Juga, Andro Bušlje danas, 4. siječnja, slavi 28. rođendan, a već sutradan, 5. siječnja rođendan slavi trener Veselin Đuho. Nakon čestitki koje su primili od igrača i trenera Bušlje je skočio je u bazen, a Veselin uz rub plivališta vodio trening utakmice s Mornarom (koji ovaj vikend boravi u Dubrovniku) kako bi se što bolje pripremili za predstojeći susret s Barcelonetom.
Na početku razgovora Bušlje se zahvalio na čestitkama i rekao kako je ovaj rođendan za njega osobno ipak drukčiji od svih dosdašnjih.
– Drukčiji je jer je na svijet došla moja kćer Andrea. Ovo mi je definitivno najsretniji rođendan u životu – riječi su sretnog tate Andra, koji će rođendan proslaviti radno. Barceloneta je pred vratima, a riječ je o utakmici koja može usmjeriti puno toga.
– Istina. Znamo da doma igraju odlično i nemaju poraza u ovoj sezoni. No, mi ćemo biti spremni jer smo svjesni važnosti utakmice. Trener je bio fer i dao nam je maksimalno povjerenje za vrijeme praznika i sada je stvarno red da mu to povjerenje uzvratimo zalaganjem i pristupom kako na treninzima, tako i na utakmici.
Pripremate se sa splitskim Mornarom?
– Treba nam utakmica i zato je odlično da je struka organizirala ove susrete u kojima možemo brusiti formu za srijedu i Barcelonetu – rekao je Bušlje, prepustivši potom mikrofon drugom slavljeniku Veselinu Đuhu.
– Sve je usmjereno prema Barceloneti, zato nam je to i Mornar kako bismo se što bolje pripremili. Već smo odigrali jednu utakmicu i nisam zadovoljan, trebat ćemo kroz ove dane još toga ispraviti. Morat ćemo odgledati još jedan video i pripremiti igrača više – manje i dati sve od sebe u Barceloni – kazao je Veselin Đuho, dodavši kako momčad koja pobijedi Primorje i uzme bod Pro Reccu zaslužuje sav respekt.

Pročitajte još

Pohvalili se iz Grada: ‘U sportsku infrastrukturu od 2018. uloženo više nego u posljednjih 30 godina’

Dulist

ŠESTI MEĐUNARODNI TRIATLON U DUBROVNIKU Ne propustite se prijaviti dok ima mjesta

Dulist

ORSAN SLAVI 90 GODINA POSTOJANJA Svečano obilježavanje večeras u kazalištu Marina Držića

Dulist