DuList PROMO

RODEA U RK MINČETI Nova jesenska kolekcija gležnjača i torbi

rodea

Da bi bili sigurni da je vaš modni odabir dobar uvijek krenite od obuće i torbi. Dobra obuća i dobra torba podiže svaku modnu kombinaciju. Na takav način ćete sigurno zablistati i ostaviti upečatljiv dojam.
Jesen je pravo vrijeme za odabir novih gležnjača i torbi kako bi osvježili svoje kombinacije i bili u trendu. U Rodei je izbor velik, ali ono što je također bitno Rodea u svojoj ponudi ima isključivo kvalitetne, kožne, udobne, meke, ne štetne za vašu kožu gležnjače, cipele, tenisice i čizme. A njih uvijek možete lijepo iskombinirati s nekom od torbi, bilo da vam treba poslovna torba, torba za večernji izlazak ili ruksak.

Brandovi koji su se već udomaći na policama Rodee, baš zato jer su ih kupci prepoznali i rado im se vraćaju su Ara, Skechers, Panama Jack A.S.98, Arberola, Galko, Gema, Gioseppo, Grisport, IGI&Co, Jungla, Mjus, Wonders i Yokono, a od ove zime možete pronaći i neodoljivi španjolski brand Pikolinos. Svi brandovi koje možete i isprobati imaju vrhunski razvijenu tehnološku proizvodnju te polažu veliko iskustvo i znanje u izradi udobne i kvalitetne obuće. Sve ljubiteljice mode, kao i one kojima je na prvom mjestu udobnost bit će oduševljene s Rodea ponudom.

Posjetite prodavaonicu Rodea u RK Minčeta Teslina 2 gdje pri kupnji dobivate i vrhunsku uslugu od profesionalnog, educiranog i ljubaznog osoblja. Stoga, sve što vas zanima, od vrste kože, načina održavanja i načina izrade slobodno pitajte i informirajte se kako bi znali što kupujete i što ćete nositi.

Pročitajte još

Neizostavan element moderne higijene

Dulist

LIBERTAS MEĐUNARODNO SVEUČILIŠTE Prijave u tijeku!

Dulist

U HOTELU RIXOS Otkrijte XD kolekciju i kampanju koja donosi prepoznatljiv, a uvijek nov jezik

Dulist