Sport

RKHM DUBROVNIK BOLJI OD METKOVIĆA Pobjeda 30:25!

RKHM DUBROVNIK BOLJI OD METKOVIĆA Pobjeda 30:25!

Jučer je u Spotskoj dvorani u Dubrovniku održan 9. međunarodni rukometni turnir Dubrovnik-open 2014. Sudjelovale su momčadi RK Široki, RK Međugorje, RK Čapljina, RK Kamičak iz Sinja, RK Metković i RKHM Dubrovnik uzrasne kategorije 2000 i mlađi.

Momčadi su bile podijeljene u dvije skupine u kojim su mladi Metkovića i Dubrovnika suvereno pobijedili sve protivnike. Za pobjednika turnira, odigrali su međusobno utakmicu u kojoj je Dubrovnik pokazao više, vodio tijekom cijelog susreta i na kraju pobijedio s 30:25. Za treće mjesto igrali su RK Čapljina i RK Široki gdje je Čapljina pobijedila s 29:21 i osvojila pehar za treće mjesto.

– Turnir je protekao u najboljem redu, sve je štimalo, gosti su zadovoljni i već se pozivaju za sljedeći turnir, a to znači da smo dobro odradili organizaciju. Spomenuo bih dvoje mladih sudaca Dina Avdića i Matea Šanju koji su odsvirali cijeli turnir i mislim da je Dubrovnik, napokon dobio sudački par – kazao je Ivo Soprano, tajnik kluba.
– Od ove generacije Dubrovnika može se puno očekivati. Talentirani su, vole raditi i što je najbitinije rukomet im teče venama. U ovoj pobijedi neću isticati nikoga, ovo je momčadski sport i svi su doprinijeli ovom uspjehu. Ovo im je potvrda onog što im stalno govorim da se strpe, da treniraju te da će rezultat sigurno doć – kaže Vide Vlahić, trener.

RKHM Dubrovnik: Matić, Barišić, Karaman, Prnjat, Papac, Crnčević, Gržac, Pasqualicchio, Tothorti, Keleher, Šišić, Bašica, Morina, Gabrieri, Ninčetić, Bevanda.

RK Metković, Brečić, Grgić, Gustin, Butigan, Volarević, Jakić, Bošković, Vladimir, Planinić, Romić, Mijić, Grnčević, Šutalo, Milolaža, Vekić, Gnječ, Obradović, Opšivač, Nikolić, Ujdur.

Pročitajte još

VEČERAS SVI U GOSPINO POLJE! Košarkaši Dubrovnika dočekuju Šibenik

Dulist

[FOTOGALERIJA] Dubrovački mališani na Stradunu pokazali svoje trkačke vještine

Dulist

[FOTOGALERIJA] Luka Đurović najbrže svladao zidine!

Dulist