DuList IN

RITMO DE SALSA DUBROVNIK Nezaboravan provod na festivalu u Sarajevu!

RITMO DE SALSA DUBROVNIK Nezaboravan provod na festivalu u Sarajevu!

Članovi Udruge Ritmo de Salsa Dubrovnik sudjelovali su na jubilarnom desetom izdanju međunarodnog festivala Sarajevo Salsa Congress, koji se od 25. do 28. siječnja 2018. godine održao u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Dubrovački su plesači i ove godine bili zastupljeni u rekordnom broju, njih gotovo 40, a na festivalu, koji je okupio osamstotinjak sudionika, bili su i salserosi iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Slovenije, Turske, Austrije, Njemačke, Kube, Finske…

Dubrovčani su na radionicama nadogradili svoje znanje iz salse, bachate, kizombe, sona, timbe, reggaetona, rumbe, cha cha te bachatanga, a središnji događaji sva četiri dana festivala bili su naravno salsa partyji uz sjajne DJ-eve.

Zajednička je ocjena dubrovačkih salserosa kako je ovo bio najbolji SSC dosad, sa sjajnim domaćinima, izvrsnim predavačima te predivnim iskustvima na plesnom podiju i izvan njega!

Po povratku s festivala Udruga Ritmo de Salsa nastavlja sa svojim redovitim radom, a vrijedi istaknuti kako će krajem veljače udruga proslaviti svoj peti rođendan, kako drukčije nego salsa partyjem.

Odlična zabava, druženje, ples i uživancija u pozitivnoj atmosferi bio bi kratak opis neprofitne udruge Ritmo de Salsa Dubrovnik, koja već gotovo pet godina okuplja zaljubljenike u afro-karipske plesove. Osnovana je s ciljem razvoja salsa scene na jugu Hrvatske te povezivanja s ostalim salsa školama.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist