DuList IN

RITMO DE SALSA Dubrovčani zaplesali na pijesku ‘Copacabane’

RITMO DE SALSA Dubrovčani zaplesali na pijesku 'Copacabane'

Ljetno doba je idealno vrijeme za ples, a to najbolje znaju u udruzi Ritmo de Salsa, čija je vesela i rasplesana ekspedicija prošlog vikenda sudjelovala na ‘Vamos a Bailar’ Festivalu na prelijepoj plaži Copacabana u Ulcinju.

Dubrovački salserosi su u najjužnijem crnogorskom gradu uživali u koncertu popularnog kubanskog sastava F-Clan, koji redovno nastupaju na plesnim festivalima i koncertima diljem svijeta, a čiji hitovi dosežu milijunske preglede na Youtubeu. Nakon koncerta uslijedio je jedinstven party, gdje im je plesna podloga bila pješčana plaža, a za dobru atmosferu pobrinuli su se domaćini festivala Casa de Salsa iz Bara te Buena Vista iz Podgorice.

Ovog tjedna udruga Ritmo de Salsa, koja se može pohvaliti s 3000 ‘lajkova’ na svojoj službenoj Facebook stranici, sprema se na novo putovanje. Ovaj put riječ je o Cubamonte festivalu, koji se održava od 26. do 28. kolovoza u Sutomoru u Crnoj Gori. Po povratku s festivala nastavljaju se salsa partyji petkom u Caffe baru Promenada, koji su obilježili ljeto u Uvali Lapad i izazvali zanimanje domaće čeljadi i gostiju grada.

Pred udrugom Ritmo de Salsa je i plesom ispunjena jesen, budući da je u planu novi početnički tečaj salse.

Pročitajte još

[ŽUPSKI PJAT] ‘Priče iz Mlina’ Vedrana Mezeija u mističnoj atmosferi stare mlinice obitelji Duper

Dulist

ZVIJEZDE PJEVAJU Mihi oduševio i prošao u finale, Lejla ispala

Dulist

[FOTO] MATURALNA VEČER Pomorci uplovili u svijet odraslih

Dulist