DuList IN

RITMO DE SALSA Dubrovčani zaplesali na pijesku ‘Copacabane’

ritmo de salsa0000

Ljetno doba je idealno vrijeme za ples, a to najbolje znaju u udruzi Ritmo de Salsa, čija je vesela i rasplesana ekspedicija prošlog vikenda sudjelovala na ‘Vamos a Bailar’ Festivalu na prelijepoj plaži Copacabana u Ulcinju.

Dubrovački salserosi su u najjužnijem crnogorskom gradu uživali u koncertu popularnog kubanskog sastava F-Clan, koji redovno nastupaju na plesnim festivalima i koncertima diljem svijeta, a čiji hitovi dosežu milijunske preglede na Youtubeu. Nakon koncerta uslijedio je jedinstven party, gdje im je plesna podloga bila pješčana plaža, a za dobru atmosferu pobrinuli su se domaćini festivala Casa de Salsa iz Bara te Buena Vista iz Podgorice.

Ovog tjedna udruga Ritmo de Salsa, koja se može pohvaliti s 3000 ‘lajkova’ na svojoj službenoj Facebook stranici, sprema se na novo putovanje. Ovaj put riječ je o Cubamonte festivalu, koji se održava od 26. do 28. kolovoza u Sutomoru u Crnoj Gori. Po povratku s festivala nastavljaju se salsa partyji petkom u Caffe baru Promenada, koji su obilježili ljeto u Uvali Lapad i izazvali zanimanje domaće čeljadi i gostiju grada.

Pred udrugom Ritmo de Salsa je i plesom ispunjena jesen, budući da je u planu novi početnički tečaj salse.

Pročitajte još

Pred nama je još jedan Festival soli!

Dulist

PRESKUPI SMO ZA INSTA BLOGERE Odbili platiti smještaj, evo kako su se snašli

Dulist

‘POTPUNI MIR I PRIRODA NA DLANU’ Kristijan Iličić odmara na otoku Olipa

Dulist