Crna kronika

RIJEŠENA SERIJA KRAĐA Maznuo novce iz blagajne dubrovačkog lokala

RIJEŠENA SERIJA KRAĐA Maznuo novce iz blagajne dubrovačkog lokala

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Dubrovnik razriješena su tri kaznena djela teške krađe i jedno kazneno djelo krađe koja su se početkom siječnja dogodila na području Dubrovnika.

Za kaznena djela teške krađe osumnjičen je 20-godišnjak za kojeg je utvrđena sumnja da je u tri odvojena slučaja provalio u tri vozila dubrovačkih registracijskih oznaka koja su bila parkirana na području Lapada, Sva tri kaznena djela dogodila su se tijekom popodnevnih ili noćnih sati, a osumnjičeni je iz dva vozila otuđio novac, dok iz trećeg vozila nije ništa otuđio te se to kazneno djelo tretira kao pokušaj.

Za kazneno djelo krađe osumnjičen je 25-godišnjak sa zagrebačkog područja za kojeg je kriminalističkim istraživanjem utvrđena sumnja da je u večernjim satima u nedjelju, 13. siječnja, iskoristivši nepažnju uposlenice, iz kase ugostiteljskog objekta na području Dubrovnika otuđio novčani iznos od 2000,00 kuna.

Osumnjičeni 20-godišnjak je rano jutros, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, dok se protiv 25-godišnjaka podnosi kaznena prijava u redovnoj zakonskoj proceduri.

Pročitajte još

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist