Aktualno

Ribnjak na Gracu prepun ispaljenih petardi, ribicama ni traga

Fontana na Gracu puna ispaljenih petarda. Ne vidim ništa živo unutra. Bilo je 5 kornjača i zlatnih ribica – napisao je jedan naš zabrinuti sugrađanin u Facebook grupi Grad, priče i legende.

Prizor je ovo kojeg, nažalost, iznova gledamo svake godine tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana. Pojedinci jednostavno nemaju razumijevanja da njihova trenutna zabava ugrožava druge, a često i sami iz nepažnje trpe ozljede. Podsjetimo, 18. prosinca u Saboru je izglasan Konačni prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o eksplozivnim tvarima te proizvodnji i prometu oružja. Saborski zastupnici jednoglasno su podržali zabranu petardi i redenika kategorija F2 i F3. Odluka stupa na snagu 2. siječnja 2021.

Pročitajte još

‘ORSULA 1944.-2021.’ Lasić: ‘Ovo je strašna tragedija. Ovo je početak katarze hrvatskog naroda’

Dulist

‘SOLIDARNOST NA DJELU 2021.’ Crveni križ poziva: ‘Ne dvoji, za drugog izdvoji!’

Dulist

GODINAMA GLEDAMO RJEŠENJA I MAKETE BUDUĆEG STADIONA U LAPADU Građani će kreirati izgled ‘lapadske ljepotice’. Još jedan ‘pucanj u prazno’?

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija