Aktualno

Revelin +18: “E da je to vidit i dočekat!”

Revelin +18: "E da je to vidit i dočekat!"

Zanimljiva rasprava povela se na Facebook stranici CC Revelin o tome prodava li taj dubrovački noćni klub ulaznice za svoje programe i koncerte maloljetnicima, tj. osobama mlađim od 18 godina.

Naime, nakon što je na jednom nacionalnom portalu objavljena vijest kako je u Osijeku osobama mlađim od 18 godina onemogućena proslava dočeka u lokalnim klubovima, zbog čega su već kupljene ulaznice morali vratiti, CC Revelin na svojoj Facebook stranici objavio je:

– Pravilo našeg kluba je da ne puštamo osobe mlađe od 18 godina. Na svakoj ulaznici čitkim slovima piše: ULAZNICA VRIJEDI ZA JEDNU OSOBU STARIJU OD 18 GODINA. Isto pravilo vrijedi i za doček Nove godine!

I ta objava bila bi sasvim u redu, da nije ‘potegla za jezik’ neke naše sugrađane.

– Hahahah ful ste smješni. Nemojte da vam počnem tagirat slike u albumima osoba mlađih od 18 godina. Zapravo ne moram ih tagirat, svi bi bili tagirani – napisala je jedna mlada Dubrovkinja i, zanimljivo, ‘zaradila’ čak 118 ‘lajkova’.

Na nju se osvrnuo drugi korisnik riječima kako tri čevrtine koji su ‘lajkali’ njen komentar zapravo nikad nije ni bila u Revelinu, dok je treći dodao kako je ‘gornji Revelin pravi klub, nema djece’, jer on tamo izlazi cijelu zimu.

Kako CC Revelin ima čak tri Facebook profila (prilično nezahvalno za održavanje), na već spomenutom prvom, kao i na trećem moguće je ostaviti komentar, dok je na drugom to onemogućeno. Tako status CC Revelina o maloljetnicima ni na trećem profilu nije dočekan s oduševljenjem.

– E da je i to vidit i dočekat! – napisao je jedan naš sugrađanin, a jedna sugrađanka se nadovezala riječima:
– Ona djeca iz fotogalerije su punoljetna?

Bilo kako bilo, kao što su i naveli, u CC Revelinu na dočeku Nove godine neće biti ni djece ni maloljetnika, a o tome kakva je situacija na drugim događajima u tom klubu očito postoje oprečna mišljenja javnosti.

Pročitajte još

ZBOG RADOVA Dio ulica danas bez vode, na snazi i privremena prometna regulacija

Dulist

Dubrovačke balerine na međunarodnom natjecanju postigle izvrsne rezultate

Dulist

PRIDRUŽITE SE Studentska akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Dulist