DuList IN

Restoran Trinity ima novu ponudu – gosti mogu uživati u hrani u adventskim kućicama!

Restoran Trinity ima novu ponudu - gosti mogu uživati u hrani u adventskim kućicama!

Trinity, azijski restoran u Lapadu odlučio je Dubrovkinjama i Dubrovčanima ponuditi čaroliju Adventa i Božića odmah ispred svog restorana s pet drvenih adventskih kućica. To nisu obične adventske kućice ispred kojih bi posjetitelji običavali ‘cupkati’ od hladnoće grijući ruke kuhanim vinom. Unutar pet adventskih kućica, okićenih lampicama, mogu se smjestiti gosti restorana, najviše njih 6, bilo da se radi o obitelji, društvu ili parovima.

Svaka kućica se redovito dezinficira i provjetrava te se na taj način pruža sigurnost svi gostima koji u ovo vrijeme ne žele biti u gužvi i zatvorenim prostorima.

Kućica nudi pravu domaću atmosferu i osjećaj dobrodošlice, a svaka je grijana i različito okićena. U njoj se može pjevati i zabavljati što će najviše odgovarati najmlađima.

Trinity nudi fuziju tajlandskih, japanskih i hrvatskih okusa s težištem na onim tajlandskim. Vinska karta se redovito obogaćuje, a da bi božićni ugođaj bio na maksimumu, umjesto standardnog kuhanog vina u ponudi će biti kuhani Umeshu. Riječ je o japanskom vinu od šljive koje se obično služi hladno i jako je popularno među damama. Iz Trinityja ističu kako će Umeshu kuhati i s jabukom i cimetom, ali i drugim voćem. Uz kuhani Umeshu izvrsno paše jedna od osam različitih, što tajlandskih, što hrvatskih slastica. Tako se do ovih adventskih kućica može prošetati i popodne, na kavu i kolač.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist