DuList PROMO

RESTORAN NA BATALI Otkrijte Loggiu – novi hedonistički raj

Iako je novo ime na dubrovačkoj gasto sceni, Loggia je vrlo brzo postala mjesto okupljanja mnogih Dubrovki­nja i Dubrovčana. Radilo se o poslov­nom sastanku, obiteljskom objedu, pri­jateljskom druženju, Loggia sa svojom skrovitom taracom zadovoljava sve kriterije.

Ponuda je zasnovana na vrlo konkretnom mesnom i ribljem meniju poput janjeće koljenice i ossobuca ili filea tune i hobotinice s gradela koje upotpunjuju domaća pasta, ravioli, burrata, goveđi carpaccio i salata od hobotnice. Jela potpisuje Julijan Babij, s dugogodišnjim iskustvom u vrhunskim à la carte restoranima čija je misao vodilja poštivanje osnovne namirnice kao i jednostavnost u prichef premi. Pored svog menija, Loggia sva­kodnevno u ponudi ima dnevna jela freško spravljena, a petkom je nagla­sak na ponudi ribe i kamenica. ­

Loggia, šarmantan restoran obitelji Hadžović smješten je na adresi Nikole Tesle 8 na Batali u ugodnom i sjenovitom đardinu

Ono što posjetitelji najviše vole, a najviše se isplati je popiti čašu vrhun­skog vina i složiti platu malih zalogaja kao što je tartar od tune, razne rolice, dimljeni losos i aromatizirane papri­čice. Pored malih zalogaja, Loggia u stalnoj ponudi ima delikatesne plate, riblju, mesnu i platu probranih sireva.

Svi proizvodi od mesa, ribe i povrća su ekološki i bio prihvatljivi. Povrće je iz obiteljskog đardina, a druge namir­nice poput mesa, mesnih proizvoda, sireva, ulja kao i aromatiziranih soli nabavljaju se prvenstveno od doma­ćih, lokalnih OPG-ova koji imaju cer­tificirane eko proizvode dok se riba rano ujutro uzima na placi od dobro poznatih ribara.

Meni se prilagođava ovisno o dobu godine pa ćete u pro­ljeće sigurno uživati u raznolikosti povrća, zimi u nekoj pikantnijoj pasti, a mesni će meni biti pojačan delika­tesnim odrescima. Ovu lijepu gastro priču najbolje je zaokružiti domaćim slasticama iz vlastite proizvodnje kao što je torta od pravog skorupa ili pak vrlo lagana baklava spravljena po ori­ginalnoj recepturi.Loggia će raditi kroz cijelu godinu, a organizirat će i posebne evente, degustacijske večeri uz temat­ske menije, sljubljivanja vina i sireva, degustaciju vrhunskih maslinovih ulja i aromatiziranih soli.

Ako želite doživjeti pravo hedoni­stičko iskustvo sljubljivanja vrhun­skih vina s vrhunskim namirni­cama nazovite na 091 628 1907 i rezervirajte svoje mjesto.

Pročitajte još

Nakon uspješne sezone mnogi se pitaju: ‘Ima li smisla štedjeti?’

Dulist

CONSULTANTS I TRAMES Modernizacija dionica međunarodne željezničke pruge

Dulist

MENAR ACADEMY DUBROVNIK Samostalnost i samopouzdanje gradi se od najranije dobi

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija