Sport

REMI U RIJECI Jug ispustio pobjedu protiv Primorja

JUG Primorje

Jugaši neporaženi napuštaju Rijeku. Remijem na Kantridi nastavljen je niz odličnih igara pod vodstvom novog trenera Vjekoslava Kobešćaka. Na kraju je bilo 6:6 (2:1, 0:1, 3:1, 1:3).

Jug je dvaput hvatao zaostatak od dva pogotka razlike (2:0 i 5:3), potom serijom 3:0 (Obradović, Janović pa Younger) u posljednjoj četvrtini došao do gola viška. Muslim je ipak s igračem više svojim drugim pogotkom 36 sekundi prije kraja spriječio novi poraz prvaka (prošle srijede Jug ih je u Gružu tukao s 9:6).

Prvo ime susreta svakako je bio Jugov vratar Marko Bijač koji je poskidao niz teških šuteva Primorjaša te na kraju skupio 12 obrana. Trostruki strijelac bio je Janović, dok su jednom pogodili Obradović, Younger i Dobud. U redovima domaćina dvaput je precizan bio Muslim, a po gol su zabili Krapić, Sukno, Radu i Šetka. Vratar Primorja Vićan zaustavio je sedam udaraca Jugaša.

Ovim remijem saznali smo i kako će riječko Primorje biti domaćin Final4 regionalne lige 3. i 4. travnja 2015. Naime, da bi bili prvi na ljestvici Jugaši su domaćina trebali svladati s više od 4 gola razlike.

Uz domaćina, plasman je osigurao Jug, a još se čekaju druga dva sudionika. Dva su kola do kraja, a u konkurenciji su Jadran HN, Radnički, Mladost, Crvena Zvezda.

Ono što se u srijedu navečer moglo vidjeti na Kantridi sigurno je zadovoljilo sve vaterpolske sladokusce. Jug je odigrao kako treba: jugaški borbeno, i šteta da trud nije okrunjen i pobjedom. Možda je za to ipak još uvijek prerano.

Neka završnica početkom travnja bude – pravi trenutak.

Pročitajte još

Košarkaše Dubrovnika u Splitu nadjačali domaćini

Dulist

Ana Petković državna prvakinja u parovima na HEP Prvenstvu Hrvatske do 18 godina

Dulist

JUDO KLUB FORTITUDO 16 judoka položilo ispite za pripadajuće pojaseve

Dulist