Aktualno

REGULACIJA U VUKOVARSKOJ Dvosmjerno od INA-e do skretanja za Mercante

Zbog nastavka izvođenja radova na izgradnji II. faze oborinske odvodnje Vukovarske ulice i sanaciji dijela sustava javne vodoopskrbe i fekalne odvodnje od četvrtka, 15. studenog s početkom primjene u 1 sat ujutro do 20. prosinca 2018. godine primjenjivat će se privremena prometna regulacija druge podfaze, koja uključuje sljedeće važne elemente:

1. Za prometovanje svih vozila zatvara se dio Vukovarske ulice od skretanja u poslovni centar „Mercante“ do skretanja iz Ulice Šipčine uz važnu napomenu da sva vozila u ovoj podfazi i dalje ulaze na postojeći ulaz „Mercante“, odnosno izlaze kroz Ulicu Šipčine.

2. Vukovarska ulica na potezu od benzinske postaje INA-e do skretanja za centar Mercante postaje dvosmjerna.

3. Upućuje se preporuka građanima da u navedenom razdoblju za prometovanje prema Lapadu i Gružu, koriste alternativne pravce poput Ulice Iva Vojnovića i Ulice Andrije Hebranga.

4. Spojna cesta između Vukovarske ulice i Ulice Ante Starčevića, pored zgrade „Atlant“ centra, postaje jednosmjerna s dva vozna traka iz smjera Ulice Ante Starčevića.

5. Spojna cesta između Vukovarske ulice i Ulice Ante Starčevića, pored zgrade „Downtown“ centra postaje jednosmjerna iz smjera Ulice Ante Starčevića. Pri dnu navedene spojnice omogućit će se desni skretač za ulazak vozila u Pemo centar, te lijevi skretač za nastavak vožnje Vukovarskom ulicom.

6. Parking na spojnici između Vukovarske ulice i Ulice Ante Starčevića, pored zgrade „Downtown“, iz smjera ulice Ante Starčevića s desne strane se ukida u navedenom vremenskom roku.

Iz Grada Dubrovnika mole sve sudionike u prometu i građane da kretanje prilagode privremenoj prometnoj regulaciji, kao i za razumijevanje i strpljenje jer se radi o važnoj investiciji čije izvođenje je, zbog položaja prometnice u samom poslovnom središtu, iznimno zahtjevno.

O drugim fazama izgradnje javnost će biti pravovremeno obaviještena.

Pročitajte još

PROMETNI ČEP NA SKRETANJU ZA BOSANKU Vratili se turisti, vratile se i gužve

Dulist

Vakula otkriva što nas čeka u ostatku ljeta, ali i tijekom jeseni

Dulist

NA LOKRUMU Postavljeni pametni spremnici za prikupljanje otpada

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija