Grad

REAGIRANJE Grad: Nismo izdali suglasnosti, samo smo sudjelovali u izdavanju lokacijske i građevinske dozvole?!

Nakon što je DuList ekskluzivno objavio kako je u posjedu građevinske dozvole za marinu u Gružu koju gradi tvrtka Laguna trade Franja Pašalića iz koje je vidljivo kako je Grad suprotno tvrdnjama Andra Vlahušića izdao suglasnost Pašaliću, iz gradske uprave su poslali reagiranje.
Tekst reagiranja prenosimo u cjelosti.

“Grad Dubrovnik nije dao nikakve suglasnosti tvrtki Laguna Trade d.o.o. za početak građenja, već je samo sudjelovao u postupku izdavanja lokacijske i građevinske dozvole sukladno Zakonu o prostornom uređenju (NN 153/13) i Zakonu o gradnji (153/13). Prevedeno, Grad samo u neupravnom postupku izdaje uvjete koje je detaljno propisao UPU „Gruški akvatorij“ (Službeni glasnik Grada Dubrovnika br. 7/11), a sve ostalo, uključujući i spomenute dozvole izdaje nadležno Ministarstvo. Napominjemo da navedeno nema nikakve veze s ograđivanjem obalnog prostora na Lapadskoj obali, davanja istog u koncesiju i samim početkom izvođenja radova.”

Što je Grad sve odobrio i izdao provjerite u originalnom tekstu, a u nastavku možete pronaći i građevinsku dozvolu.

U POSJEDU SMO GRAĐEVINSKE DOZVOLE Vlahušić dao suglasnosti za gradnju marine!

Građevinska dozvola

Pročitajte još

Donacijom Sebastiana Ćwika, vlasnika ‘Titove vile’, oprema se gruški dom umirovljenika

Dulist

BOLJE NEGO 2019. Otvaranje Dubrovačkog zimskog festivala privuklo preko 2.500 gostiju

Dulist

ODLUKA PRED VIJEĆNICIMA Grad za 10 posto povećava cijenu zakupa javnih površina

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija