Sport

Ragusa nadigrala Plamen Požegu, Cvetana Matić: ‘Izuzetno loš ulazak u utakmicu’

Ragusa nadigrala Plamen Požegu, Cvetana Matić: 'Izuzetno loš ulazak u utakmicu'

Uderbi utakmici 6. kola Premijer ženske lige košarkašice Raguse su u Dubrovniku bile bolje od ekipe Plamen Požege 74:65 (6:22, 29:8, 24:17, 15:18).

Utakmicu su gošće otvorile furiozno i na kraju prve četvrtine stekle prednost 6:22. Agresivnom obranom domaća ekipa dolazi do lakih poena iz kontri te već na poluvremenu ima prednost 35:30. I nastavak utakmice protječe u znaku Raguse koja do ulaska u posljednju četvrtinu povećava prednost na 59:47. Pokazalo se da je to za Požežanke bilo nedostižno.

-Izuzetno loš ulazak u utakmicu. Cure su bile prenervozne i realizacija je bila loša. Tek u drugoj četvrtini počinjemo igrati i s agresivnom obranom i brzom realizacijom na kos iz kontre stižemo rezultat i poluvrijeme završavamo sa +5 prednosti. Ostatak utakmice držimo rezultat pod kontrolom i zasluženo pobjeđujemo. Čestitam mojim curama na pobjedi, a i ekipi Požege na dobrom otporu. Mi idemo dalje, okrećemo se ekipi KAŽL-a koja nas za dva tjedna čeka u Splitu – istaknula je trenerica Raguse Cvetana Matić.

Iva Todorić je za Ragusu postigla 15 poena uz 14 skokova i 4 asistencije, dok je Carmen Miloglav uz 14 poena imala 10 asistencija i 4 osvojene lopte. Kod Plamen Požege istaknule su se Jelena Ivezić s 24 poena, 7 skokova i 4 asistencije i La Mama Kapinga Maweja s 11 poena i 13 skokova. Izvor: HKS

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr