Sport

Ragusa na korak od senzacije u Češkoj!

Ragusa na korak od senzacije u Češkoj!

Košarkašice Raguse u prvom kolu skupine L EuroCupa poražene su na gostovanju u Češkoj od KP Brna rezultatom 71:68, donosi portal Ženska košarka. Bio je to jedan čvrst i do samog kraja izjednačen dvoboj u kojem je Ragusa u samoj završnici propustila svoje prilike upisati i pobjedu protiv favoriziranog domaćina.

Domaći tim u svojim redovima imao je čak pet igračica sa dvoznamenkastim brojem poena. Najefikasnija je bila Tereza Zítková sa 17 poena, 12 je ubacila Eva Kopecka, a po 10 Anezka Kopecka, Sofia Pelander, i Karolina Sotolova. Kod Raguse Iva Todorić ostvarila je ‘triple double‘ učinak -16 poena, 11 skokova i 10 asistencija (ali je imala i 11 izgubljenih lopti), sjajna utakmicu odigrala je i Romana Stojanović koja je postigla 19 poena, uz 8 skokova, dvije asistencije, te je ujedno bila najbolji strijelac utakmice, i Lina Strilić koja je postigla 12 poena uz 3 skoka.

Svoj osvrt na utakmicu za portal Ženska košarka dala je kapetanica Raguse Carmen Miloglav.

-Izrazito sam ponosna na svoju ekipu od prve do zadnje. Dali smo sve od sebe. Mislim da je bila baš zanimljiva utakmica. Krivo nam je zbog poraza, na kraju su neke nijanse odlučile. Ali opet, znamo da smo dale sve od sebe i s obzirom na neke probleme koje smo imali ovaj tjedan, pa i moj lošiji doprinos u napadu s obzirom na sve, cure su još povukle duplo i drago mi je. Barem se nadam da smo bez obzira na poraz klub, grad i hrvatsku košarku prezentirali u lijepom svjetlu. Sutra se već okrećemo utakmici i Brodu i idemo dalje – poručila je Miloglav.

 

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist